Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksreis in hotel van beroemdheden

Er zijn verschillende hotels over de wereld die in eigendom zijn van wereldberoemde sterren. Lijkt het jou ook wel iets om in een hotel te verblijven dat van een beroemdheid is? De hotels zijn niet alleen beroemd, maar ook hartstikke mooi, dus ideaal voor jullie huwelijksreis!

© Andrea Raffin | Shutterstock·com | Leonardo diCaprio

Hotels van celebs

Veel mensen vinden het leuk om een keer te verblijven in het hotel of zelfs in de kamer waar ook eens een beroemdheid in heeft overnacht, maar veel beter kun je overnachten in een hotel dat eigendom is van een beroemdheid! Check hieronder de mooiste hotels voor jullie huwelijksreis:

Hotel Blackadore Caye van Leonardo diCaprio. In Belize vlakbij de kust bevindt zich het hotel van Leonardo diCaprio. Het hotel heeft ook een researchfaciliteit dat zich bezighoudt met klimaatverandering. Goed voor de natuur, dus! Daarnaast is het uiteraard een superdeluxe hotel waar je zeker heerlijk kunt verblijven tijdens de huwelijksreis.

Hotel Nobu Marbella van Robert de Niro. Hier zijn geen kinderen toegestaan, wat het een super romantisch resort maakt. Het hotel heeft een 5-sterrenservice en verschillende VIP-arrangementen. Dit verblijf maakt je huwelijksreis helemaal af.

De Bedford Post Inn van Richard Gere heeft slechts acht kamers en ziet er heel knus uit, maar biedt vele luxe opties. Het hotel heeft twee restaurants, een yoga studio, verschillende workshops en de kans dat je Richard Gere zelf tegenkomt terwijl je hier verblijft is vrij groot!

Gaia Retreat & Spa van Olivia Newton-John heeft in 2005 dit prachtige hotel opgezet in Australië. Je kunt hier een super ontspannende huwelijksreis boeken en je ultiem laten verwennen. Er zijn allerlei wellnessprofessionals aanwezig, dus boek alvast een paar massages...

MiM Hotel van Lionol Messi. Dit hotel in Spanje heeft 77 kamers en een geweldig restaurant. Toast met je nieuwe hubby op de rooftop bar of neem een duik in het zwembad.

Namale Resort & Spa van Tony Robbins. Dit hotel is niet alleen eigendom van een beroemdheid, maar wordt ook vaak bezocht door andere celebs zoals Russell Crowe, Edward Norton en Donna Karan. De locatie van dit hotel is adembenemend. Ook hier zijn geen kinderen toegestaan, wat zorgt voor veel rust en romantiek.


© Frederic Legrand - COMEO | Shutterstock·com | Bono

De Clarence van Bono en The Edge van U2. Bij dit viersterrenhotel in het hart van Dublin vind je vele geweldige plekjes van de stad vanuit het comfort van je hotel. Het draait hier natuurlijk om cultuur en muziek.

Ben jij al eens in een hotel van een beroemdheid geweest? Laat het ons weten en mail naar info@trouwen.nl

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation