Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Huwelijksreis | De populaire bestemmingen

Samen op reis is super romantisch en heel bijzonder. Je bent er helemaal voor elkaar, je geniet samen van een heerlijk verblijf op een mooie plek en je beleeft samen een zorgeloze tijd. Fantastisch! Geen wonder dat jullie daar iets bijzonders van willen maken, te beginnen met de keuze van de bestemming. Wordt het dichtbij of ver weg? Met de auto of het vliegtuig? Met een luxe cruiseschip misschien wel?

Slaan we de cijfers erop na, dan is de tropische bestemming van de hagelwitte stranden, wuivende palmen en azuurblauwe zee nog steeds de favoriet, maar een must voor een gelukkige en romantische reis is dat natuurlijk niet. Ook dichtbij kun je met volle teugen genieten. Verdiepen jullie je in bestemmingen, dan kom je er al snel achter dat je oneindig veel keuzemogelijkheden hebt. Vandaar dat wij een top 10 voor jullie hebben samengesteld om je alvast op weg te helpen. Kom je er niet uit, ga dan naar een reisbureau dat lid is van de ANVR voor een deskundig advies.


Huwelijksreis Arrangementen


Wat jullie bij de keuze van een bestemming kan helpen, is dat veel reisorganisatoren een ruime keuze bieden in speciale arrangementen. Kies daarbij voor een bij de ANVR aangesloten reisorganisatie, dan ben je zeker van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Je moet er toch niet aan denken dat er iets fout gaat of dat het hotel tegenvalt! Let er daarom bij het inwinnen van informatie - en bij het boeken zelf - op of het reisbureau of de touroperator is aangesloten bij de ANVR. Dan weet je tenminste zeker dat ze daar de reis- en boekingsvoorwaarden van de ANVR hanteren en dat ze zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Wel zo veilig!

Tijdstip van vertrek huwelijksreis


Wanneer vertrekken jullie? Jullie vertrektijd vanaf de bruiloftslocatie staat natuurlijk genoteerd in het draaiboek. De ceremoniemeester weet ervan en vaak ook de wederzijdse ouders. Verder weet niemand iets over jullie vertrektijd. En al helemaal niet over de bestemming! Gaan jullie per vliegtuig dan is het handig om de huwelijksnacht in de bruidssuite van een hotel vlakbij Schiphol door te brengen. Dat is de volgende ochtend wel zo relaxed. Je kunt er ook voor kiezen om een pauze in te lassen en een paar dagen later te vertrekken.


Ga voor meer bestemmingen naar huwelijksreis
Niet zo’n gek idee. Even op adem komen, koffers inpakken en daarna in alle rust vertrekken. Het heeft wel iets, maar de keuze is uiteraard aan jullie. Gaan jullie wel rechtstreeks vanaf de bruiloftslocatie op reis, vergeet dan niet om alles wat je nodig hebt in de auto te hebben. Ingepakte koffers, reispapieren, tickets, creditcards, geld, etc. Op een afgesproken plek kleden jullie je om, de ceremoniemeester bekommert zich om de bruidskleding en jullie gaan ervandoor. Wij wensen jullie een fantastische reis toe!
Tekst: Pim kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation