Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijk annuleren om domme reden

Als je een relatie wil beëindigen, kan dat vanwege allerlei redenen zijn. Sommige redenen zijn echter simpelweg een beetje dom. Elke relatie betekent geven en nemen en af en toe iets doen dat je misschien niet zo leuk vindt.

Lees hier de domste redenen om een voorgenomen huwelijk te beëindigen...

Dat we een beetje gestresst worden van het plannen van de bruiloft is heel logisch, maar sommige vrouwen worden een regelrechte bridezilla en zijn in staat om de bruiloft af te blazen om de meest bizarre redenen. Hieronder enkele opbiechtingen:

✽ Mijn verloofde wilde een vrijgezellenfeest. Ik zei dat het niet mocht en heb de bruiloft geannuleerd.

✽ Ik heb de verloving afgebroken omdat ik veel te bang ben dat mijn partner vreemdgaat en alles verpest.

✽ Ik wilde niet trouwen met een vrouw die financieel gezien minder sterk is dan ik en heb daarom de bruiloft afgeblazen.

✽ De drama die mijn schoonfamilie met zich meebrengt kan ik gewoon niet handelen en daarom heb ik de verloving verbroken.

✽ Ik heb mijn verloving verbroken omdat mijn beste vriendin het niet goed kon vinden met mijn verloofde. We zijn nu niet eens meer vriendinnen...

✽ Mijn verloofde heeft de bruiloft afgezegd omdat ik was aangekomen. Het is enorm vernederend om vanwege die reden gedumpt te worden en ik wil nooit meer daten.

✽ Ik heb de bruiloft afgezegd omdat ik mijn verloofde niet meer aantrekkelijk vind (qua uiterlijk).

✽ Vlak voor de bruiloft werd ik verliefd op iemand anders, die overigens geen gevoelens voor mij had. Ik heb de bruiloft afgezegd voor hem en heb nergens spijt van.


Lees ook Help! Ik vind mijn verlovingsring niet mooi


Bruiloft afzeggen? Praat er met elkaar over

Mocht je twijfels hebben over je verloving of relatie en weet je niet zeker of je je aanstelt of niet? Het kan altijd erger, zoals je hebt kunnen lezen. Mensen gaan om de gekste redenen uit elkaar. Praat er altijd goed over met elkaar zodat je samen sterker in je relatie staat!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation