Hoe ziet jouw bruidsmeisjesteam eruit op je bruiloft?

Als toekomstige bruid wil je natuurlijk dat jouw bruiloft op rolletjes verloopt. Beter nog: de grote dag moet perfect zijn. Met een geweldig team van bruidsmeisjes aan je zijde gaat dat zeker lukken, maar hoe ziet een perfect bruidsmeisjesteam er eigenlijk uit? Deze types wil je sowieso in je squad hebben.

Hoe ziet jouw bruidsmeisjesteam eruit op je bruiloft?

Types bruidmeisjes


Het samenstellen van je bruidsmeisjesteam is niet gemakkelijk. Je moet rekening houden met wie je het langste kent, wie je het meest verantwoordelijk vindt, wie je beste vriendin is... Maar ook wie goed met elkaar overweg kan en wie goed kan plannen. Nogal wat factoren om rekening mee te houden! Het ideale bruidsmeisjesteam bestaat echter wel, en daarvoor heb je de volgende bruidsmeisjes nodig:

♥ Het georganiseerde bruidsmeisje
♥ Het feestbeest bruidsmeisje
♥ Het levensreddende bruidsmeisje
♥ Het regelneef/control freak bruidsmeisje
♥ Het emotionele bruidsmeisje
♥ Het net iets te eerlijke bruidsmeisje
♥ Het super ervaren bruidsmeisje
♥ Het overpositieve bruidsmeisje

Hoe ziet jouw bruidsmeisjesteam eruit op je bruiloft?

Het bruidsmeisjesteam


Heb je een aantal van deze chicks in je bruidsmeisjesteam? Dan wordt jouw bruiloft echt een succes. Neem afstand van je crew en zie hoe iets moois ontstaat in enkele weken, soms met chaos, maar het komt echt goed. De bruidsmeisjes regelen allemaal iets anders en kibbelen net zo lang met elkaar tot de perfecte bruiloft gecreëerd is.

Het georganiseerde bruidsmeisje regelt de gezamenlijke documenten, de to-do-lijstjes, de groepsapps, zorgt dat iedereen de afspraken nakomt en altijd op tijd is. Zij is ook een grote aanwinst op de grote dag zelf en zal je wedding planner versteld doen staan.

Het feestbeest bruidsmeisje doet haar naam eer aan, ze is een beetje gek, maar dankzij haar krijg je wel een feestje om nooit te vergeten. Zij zal diegene zijn die het feestje kickstart op de bruiloft en weet iedereen aan het dansen te krijgen.

Hoe ziet jouw bruidsmeisjesteam eruit op je bruiloft?
Het levensreddende bruidsmeisje is diegene die knopen doorhakt wanneer het aankomt op de belangrijke beslissingen in de groep. Alle problemen die de kop opsteken, lost zij voor je op. Het is een gouden meid om in je squad te hebben. Dankzij haar houd jij je hoofd koel.

Het regelneef of control freak bruidsmeisje zorgt ervoor dat de dingen gebeuren zoals jij dat graag wil, zonder dat jij er veel over hoeft te stressen. Houd haar bezig door een taak te geven op de bruiloft waarmee ze de hele dag bezig kan zijn zonder je lastig te vallen.

Het emotionele bruidsmeisje loopt al te huilen sinds jullie verloving tot de bruiloft zelf. Ze is gewoon zo blij voor jullie en kan daarbij haar gelukstranen niet inhouden. Zodra ze jou in je bruidsjurk ziet, snottert ze alweer. Ze zal waarschijnlijk veel met je moeder optrekken.

Hoe ziet jouw bruidsmeisjesteam eruit op je bruiloft?
Het net iets te eerlijke bruidsmeisje zegt altijd waar het op staat en is dan ook best handig om erbij te hebben als je een eerlijke mening zoekt. Pas op, haar mening kan wel scherp zijn. Ze zal niks verbloemen en het dus ook eerlijk zeggen als zij je jurk spuuglelijk vindt.

Het super ervaren bruidsmeisje heeft al tientallen bruiloften meegemaakt en weet hoe het in elkaar zit. Ze zal de touwtjes in handen nemen en de andere bruidsmeisjes laten zien hoe het moet!

Het overpositieve bruidsmeisje vindt werkelijk alles leuk en mooi en zal de rest van de bruidsmeisjes aansteken met haar positiviteit. Als de groep ruzie dreigt te krijgen, is zij de beste persoon om de sfeer weer luchtig en gezellig te maken. Een must-have voor je crew!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation