Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe kun je een huwelijksreis plannen die binnen je budget valt? 

De bruiloft is zonder twijfel de mooiste dag van je leven. Niet zo gek dus dat je ruim van tevoren al erg druk bezig bent met het regelen van de locatie, de fotograaf, de catering en natuurlijk de jurk of het pak. En de huwelijksreis? Dat is natuurlijk minstens zo belangrijk. Je hebt daar, net zoals bij het regelen van de bruiloft, vast en zeker een bepaald budget voor vastgesteld. En hoe je zeker weet dat de reis binnen het budget valt, lees je hier. Alvast een tip: Transavia biedt goedkope vliegtickets aan!

Verdiep je altijd in de kosten van het leven van verschillende bestemmingen

Tijdens het boeken van de huwelijksreis kijk je snel daar de kosten van een vliegticket en de accommodatie. Maar heb je ook al een keer nagedacht over de kosten van het leven op de plek van de bestemming? Zo staan landen in Azië bijvoorbeeld bekend om de lagere kosten op het gebied van eten en drinken in vergelijking met Zuid-Amerika of Canada. Zorg er dus altijd voor dat je je daar wat verder in gaat verdiepen, voordat je een vliegticket en de accommodatie gaat regelen.

Stem de duur van de vakantie af op het budget dat je in gedachten hebt

Het is natuurlijk meer dan logisch dat iedere dag dat je langer gaat reizen, meer gaat kosten. Pas daarom de duur van de vakantie aan op basis van het budget dat je graag uit wilt geven aan de reis. En wist je bijvoorbeeld dat een vliegticket per luchthaven weer anders uit kan vallen qua prijs? Door daar goed naar te kijken en bijvoorbeeld ook verschillende vertrektijden en verschillende dagen met elkaar te vergelijken, kun je aardig in de kosten gaan besparen.


© Mikel Dabbah | Shutterstock·com | Transavia

Heb je wel eens een keer gedacht aan het boeken van een totaalpakket?

Veel mensen kiezen er ook voor om een totaalpakket te boeken. En dat is ook helemaal niet zo gek. Want als het aankomt op een verre reis, kan het zomaar zo zijn dat het bedrag dat je voor de reis betaalt, net even wat lager uitvalt. Touraanbieders kunnen in veel gevallen namelijk een aantrekkelijke bundel afstemmen met een hotelketen. Ook Transavia biedt goedkope vliegtickets. Je kunt dan handige extraatjes zoals vervoer van en naar het vliegveld verwachten. En dat is wel zo handig, want je wilt graag helemaal worden ontzorgd tijdens die ene welverdiende reis.

Tip! Vraag leuke uitjes tijdens de huwelijksreis cadeau aan vrienden en familie

Tijdens je huwelijksreis wil je natuurlijk ook verschillende andere leuke activiteiten gaan ondernemen. Misschien wil je een prachtige tempel bezoeken, een dagje gaan snorkelen of luxe uit eten. Wat je favoriete uitjes ook zijn, het is altijd een leuk idee om dit cadeau te vragen tijdens de bruiloft. Hierdoor kan er voor ieder budget een leuk uitje cadeau worden gegeven. En, het belangrijkste van alles, je weet ook nog eens altijd zeker dat het cadeau helemaal naar wens gaat zijn. Naar wat voor soort uitje gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation