Hoe je je op de ideale manier voorbereidt op je trouwdag

De perfecte trouwdag. Dat willen jullie. Op een groot landgoed lekker op het gazon dansen en met elkaar zijn. Samen zijn. Een dag vol liefde. Maar wat ga je als bruidegom aantrekken? Hoe regel je alles tot in de puntjes? En hoe doe je dat zonder stress? Lees snel verder.

trouwkostuum bruidegom

Jullie hebben allebei natuurlijk genoeg ideeën om de dag van jullie leven perfect te laten verlopen. Maak een dagindeling en een moodboard. Op het moodboard, of trouwbord, kun je de gewenste trouwkostuums plakken en de zo gewilde trouwjurken. Laat je gedachten verder de vrije loop en knip plaatjes van trouwpakken uit tijdschriften en plak die erbij.

trouwkostuum bruidegom

De datum


Dit is best wel belangrijk. Prik een datum waarop iedereen die je erbij wilt hebben ook echt vrij is om te komen. Deze mooiste dag van je leven wil je samen met je echte vrienden, je familie en je schoonfamilie beleven. Kijk of de locatie waar jullie willen trouwen ook daadwerkelijk die dag nog vrij is. Leg dan gelijk die dag voor die droomlocatie vast. Mooi, alweer iets geregeld.

trouwkostuum bruidegom bruiloft

Stijl


Het thema weten jullie al. Een klassieke trouwerij met mooie kleding en chique bruid en bruidegom accessoires. In het thema verwerkt zit ook een beetje gezondheid en warmte. Klassiek, warmte en gezondheid. Duidelijke begrippen waar de cateraar ook wat mee kan. Geef dit thema door aan de mensen van de catering. Dat kun je ook loslaten. De uitnodigingskaarten willen jullie ook op een speciale manier gemaakt hebben. In ieder geval met een klassieke uitstraling. Geschept papier bijvoorbeeld. En misschien een beetje crème van kleur. Klassiek en warm. Zie je, als je die dingen uit het thema steeds vasthoudt, is het niet zo heel moeilijk meer. Nu nog zoeken naar exclusieve trouwpakken en trouwjurken. Op het internet is veel te zien en kun je ook gelijk ideeën voor mooie decoraties opdoen. Het moet namelijk geen saai feest worden. De trouwpak accessoires en prachtige corsages voor op de trouwjurk vinden jullie heel belangrijk. Klassiek en warm, maar wel een beetjes knetterend als een sfeervol open haardvuur.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation