Hoe een intieme bruiloft te organiseren? Lees de tips! 

Willen jullie graag een intieme bruiloft vieren, maar weten jullie niet goed hoe dit te organiseren? Lees dan de tips in deze blog! Want een kleine trouwerij lijkt misschien makkelijker om te plannen in vergelijking met een grote bruiloft, maar dat kan in de praktijk nog wel eens tegenvallen… Wij geven je een paar tips om een goede start te maken.

Gastenlijst samenstellen kleine bruiloft


Als je een bruiloft intiem en klein wil houden, dan is het meest cruciale onderdeel waar je naar moet kijken de gastenlijst. Daarbij moet je bereid zijn om concessies te doen. Je kunt immers niet jan en alleman uitnodigen, dan gaat het idee van een intieme bruiloft al gauw verloren. Bij het inkorten van de gastenlijst is het misschien handig voor jezelf om te denken: stel, ik trouw op Ibiza en ik moet voor iedere gast de vliegticket betalen. Wie zou je dan echt erbij willen hebben? Streng, maar effectief!


Locatie kiezen intieme bruiloft


Met een select groepje gasten kun je een kleine trouwlocatie kiezen, maar hierboven gaven we al een hint; je zou ook in het buitenland kunnen trouwen. Hoeft niet, is een optie! Als je intiem wil trouwen vanwege het budget, helpt een trouwlocatie in het buitenland natuurlijk niet echt mee. Bij een kleiner groepje gezelschap heb je overigens wel meer opties qua trouwlocaties - kijk maar eens op onze website bij de beschikbare locaties, en stel het filter in op een klein aantal bruiloftsgasten.


Persoonlijke bruiloft decoratie


Nog een voordeel van een intieme bruiloft - en dus een kleinere trouwlocatie - is dat je de bruiloft decoratie persoonlijk naar je eigen wens kunt aanpassen. Wil je bloemen neerzetten? Dat kan. Wil je bepaalde tafelschikking? Geen probleem. Vaak is er heel veel mogelijk in overleg. En omdat het niet zo massaal is, kost het ook de wereld niet.

Meer inspiratie voor intieme bruiloften? Kijk eens bij onze blogartikelen!
Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation