Welke.nl

Hippe ideeën voor je bridal shower!

Ga je een verlovingsfeestje ofwel een bridal shower houden, maar weet je nog niet precies wat je allemaal wil gaan doen? Dan hebben wij wel een paar leuke ideeën voor je. Verzamel je vrienden en familie en vier je verloving!

Wijnproeverij als verlovingsfeest


Niets zo mooi om te kunnen proosten op jullie verloving, en waar kan dat beter dan bij een wijnproeverij? Je kunt ook naar een champagneproeverij gaan of natuurlijk een andere proeverij dat beter bij je past. Combineer het met een passend diner, bijvoorbeeld Italiaans!

Verlovingsfeest met dansworkshops


Altijd al eens willen dansen zoals Beyoncé? Neem dan samen met je vriendinnen deel aan een dansworkshop. Ook nog eens goed voor je conditie! Aan het eind van de dag heb je het gevoel alsof je in één van de clips van een superster dans. Sluit de actieve dag af met een welverdiend hapje en drankje.

Workshop zelf make-up maken


Vrouwen zijn gek op make-up, dus waarom doe je niet eens mee aan een workshop zelf make-up maken? Hoe gaaf zou het zijn als jij je zelfgemaakte make-up kunt gebruiken tijdens je eigen bruiloft. Je kunt talloze dingen leren zelf te maken, zoals zeepjes of shampoo of lotion. Zet je persoonlijke stempel of sticker erop voor een persoonlijke touch. Sla twee vliegen in één klap en maak trouwbedankjes voor je bruidsgasten tijdens deze workshop!

Verlovingsweekendje? Huur een Airbnb!


Wil je het iets grootser aanpakken met je vriendinnen of met je familie? Huur dan een weekendje een Airbnb. Op de website vind je een knop met ‘ervaringen’, hier vind je leuke verslagen en kun je inspiratie opdoen voor een gezellig vriendinnenweekendje. Zo kun je niet alleen een goedkoop adresje vinden, maar ook leuke dingen om te doen terwijl jullie ergens verblijven. Als je naar een leuke stad gaat, wil je daar natuurlijk ook iets van zien!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation