Herkenbaar! Dit type getuige kent iedereen wel…

Iedereen is anders, maar dit type getuige is wel héél herkenbaar! De eeuwige single, de verantwoordelijke en rustige getuige of het feestbeest… Welk type staat jullie bij?Herkenbaar! Dit type getuige kent iedereen wel…

De eeuwige single


De eeuwige single is trouw getuige bij allerlei bruiloften, maar komt zelf (vooralsnog) niet aan de beurt… Hij checkt al jouw vrijgezelle vriendinnen en is op een missie! Als de dansvloer geopend is, gooit hij al zijn charmes in de strijd. Dit type getuige grijpt ieder feestje aan om op jacht te gaan.

Herkenbaar! Dit type getuige kent iedereen wel…

Getuige


Het feestbeest. Luidruchtig, lekker extravert en vol humor: dit type getuige is zeker geen muurbloempje. Hij houdt met plezier een lange speech vol grappen, danst met je oma en zorgt dat niemand zonder drankje zit. Een goed feestje is aan hem wel besteedt!

Herkenbaar! Dit type getuige kent iedereen wel…

De verantwoordelijke getuige


Deze getuige is een echte rots in de branding. Hij regelt alles, zorgt dat iedereen weet waar hij moet zijn en op welk moment en springt bij in onverwachte situaties (trouwauto met pech, help!) Met dit type getuige heb je een grote zorg minder, want hem kan je heel wat werk toevertrouwen. Hij is er voor jullie!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation