Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Haarspeldjes als bruidsaccessoires zijn hot

Er is weer een nieuw soort haaraccessoire hot en hip op bruiloften en dat is, jawel, het haarspeldje. En dan bedoelen we niet het lieveheersbeestje-haarspeldje dat je in groep drie zo graag droeg, maar elegante (en soms behoorlijk prijzige) juweeltjes.

Bruidskapsel met haarspeldjes

We zien het steeds meer op bruiloften, maar ook op de straten van modesteden; het haarspeldje. Niet zomaar een haarspeldje, nee, bruidskapsels worden ermee versierd en tot een hoger niveau getild. Haarspeldjes met parels of met diamantjes, of puur gouden of zilveren haarspeldjes. Een bruidskapsel zonder haarspeldje is straks niet meer voor te stellen. Nu gebruikten bruidjes altijd al haarspeldjes in hun bruidskapsel, maar voorheen waren deze vooral onopvallend. Nu moeten ze juist opvallen!

Blingbling in je bruidskapsel

Het is leuk om eens te experimenteren met prachtige kapsels vanuit je eigen huis, maar je merkt dat het combineren van haarspeldjes nog niet gemakkelijk is. Hoe kan je haarspeldjes in je haar dragen zonder dat je weer eruit ziet als die schattige kleuter? Simpel: vergeet dat het een haarspeldje is, zie het als een sieraad. Een juweel.

Hoe combineer je haarspeldjes?

De beste manier om een haarspeldje te combineren met je bruidskapsel is door te kiezen wat bij je past. Dat kan variëren van minimalistisch en simpel tot de opvallende, schitterende en elegante haarspeldjes die gezet zijn met diamanten of parels. Celebs combineren hun haarspeldjes, ze dragen een hele rij naast elkaar en maken er op die manier echt een statement van. Je kunt een haarspeldje ook dragen als je een los kapsel hebt. Dan is het haarspeldje echt alleen een haaraccessoire.

Gebruik oude haarspeldjes

Het fijne van deze haarspeldjestrend is dat je niet per se nu je portemonnee hoeft te trekken en een nieuw arsenaal aan blingende haarspeldjes hoeft te kopen. Ook ouderwetse haarspeldjes zijn nog helemaal hip en prima te gebruiken voor een prachtige haarspeldjes-combo in je (bruids)kapsel. Doorzoek je nachtkastje van je moeder en wie weet vind je daar nog een paar juweeltjes om te dragen in je haar!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation