Haaraccessoires trends voor je bruidskapsel in 2020

Weet je al hoe je jouw bruidskapsel gaat dragen dit jaar? Mocht je nog geen inspiratie hebben, lees dan eens dit artikel door, want hierin bespreken we de grootste trends qua haaraccessoires in 2020!
bruidskapsels trends 2020

Haaraccessoires voor je bruidskapsel


Als je dit jaar gaat trouwen, snappen we dat je heel benieuwd bent naar de nieuwste trends op welk gebied dan ook. In dit artikel kijken we naar de nieuwste haaraccessoires en het lijkt erop dat de trend van vorig jaar, ‘less is more’, niet echt meer van toepassing is. Sterker nog, als we kijken naar haarbanden dan lijkt het wel alsof ‘big and bold’ dit jaar helemaal hip is. Grote haarbanden met knotsen van bloemen of een haarband met oneindig veel pareltjes of diamantjes, minimalistische dingen doen ze niet meer aan in de modewereld. Mag ook wat kosten, uiteraard, zoveel parels en diamantjes...

ruidskapsels trends 2020

Bruidshoeden


Yes! Terug van weggeweest en lang niet meer alleen voor de bruidsmoeder: hoeden. Eigenlijk zijn bruidshoeden al lang geen bescherming meer tegen de zon, maar des te meer een fashion statement en laten we eerlijk zijn, er zitten prachtige creaties tussen. Wel moet je de afweging maken: een hoed of een sluier? Je kunt natuurlijk tussendoor wisselen, zorg dan wel dat je een kapster meeneemt naar je bruiloft die je haar een touch up kan geven!

ruidskapsels trends 2020

Bloemen op bruidsjurk


Een andere trend die wat betaalbaarder is dan de statement-haarbanden zijn 3D-bloemen op de trouwjurk. We zijn fan van deze trend want bloemen zijn gewoon altijd hartstikke mooi, of je nou echte bloemen in je bruidskapsel laat zetten of inderdaad bloemen op je bruidsjurk hebt. Waarom nou in 3D? Omdat dan de bloemen echt naar voren komen in plaats van dat het een borduursel is op je trouwjurk.

ruidskapsels trends 2020

Bruidssluiers!


Niet iedereen is er gek op, een bruidssluier, maar als je kijkt wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is... Dan wil je ook een sluier. Een sluier hoeft tegenwoordig echt niet meer voor je gezicht te hangen tot je bent gezoend door je man, je mag de sluier ook gewoon over je schouders en rug dragen als je dat wil. Maak er iets moderns van!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation