Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Geweldig entertainment voor de bruiloftsgasten

Je ontkomt er niet aan: op elke bruiloft is er wel een moment waarop de bruiloftsgasten even niets te doen hebben. Elk bruidspaar heeft een ontzettend druk schema, maar de gasten zullen af en toe een poosje moeten wachten. Deze saaie momentjes voor de bruiloftsgasten kan je echter heel gemakkelijk super leuk maken. Check het hier!

Geweldig entertainment voor de bruiloftsgasten

Kop-van-jut op bruiloft


Hoe deze attractie aan zijn naam komt laten we maar even achterwege, maar iedereen kent deze kermis-knaller wel: de kop-van-jut. Het is een krachtmeting waarbij je met een hamer zo hard mogelijk slaat en daarbij het gewichtje tegen de bel moet laten komen. Klinkt de bel? Dan heb je gewonnen! Dit is een eeuwenoud spelletje dat je op elke kermis wel kunt vinden. Je kunt een kop-van-jut ook heel gemakkelijk huren en dus ook neerzetten op jullie bruiloft. Gegarandeerd een hoop gezelligheid tijdens jullie bruiloft en reken maar dat alle mannen zich eventjes willen bewijzen.

Goochelaar op de bruiloft


Een goochelaar is niet alleen voor kinderen heel erg leuk entertainment, echt goede goochelaars zullen ook de meeste volwassenen entertainen. Met een stel goede trucs en een vlotte babbel kan je de bruiloftsgasten zeker een uur vermaken, zodat jullie, het bruidspaar, alle tijd hebben om je even op te frissen of om bruidsfoto’s te laten maken.

Tekenaar op de bruiloft


Een tekenaar op de bruiloft is ook heel erg leuk, al moet je er wel van uit gaan dat de tekenaar niet zoveel mensen tegelijk kan entertainen dan bijvoorbeeld een goochelaar of een kop-van-jut. De tekenaar kan namelijk telkens maar één stelletje tekenen. Als je kiest voor een karikaturist of een sneltekenaar kan je veel meer gasten entertainen in een kort tijdsbestek. Wat ook wel erg leuk is aan een sneltekenaar, is dat alle bruiloftsgasten een leuk aandenken mee naar huis nemen. Namelijk een grappige tekening van zichzelf!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation