Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Galajurken | Wat trek jij aan met Oud & Nieuw of op een winterbruiloft?

Ook de bruiloftsgasten houden de trends in galajurken voor 2023 nauwlettend in de gaten. Iedereen wil er immers op z’n best eruit zien op zo’n speciale dag. Lees hier alle trends voor het komende jaar op het gebied van galajurken, feestkleding en avondjurken!

Avondjurken 2024

In het nieuwe jaar is er volop keuze uit verschillende kleuren avondjurken. Alleen witte jurken laat je uiteraard links liggen, maar daarnaast zijn vooral pastelkleuren erg in de mode, zoals warme aardetinten. Toch liever kleur? Kies dan voor lichtblauw, nudetinten of roze. Een zachte groene tint mag niet aan jouw kledingkast ontbreken volgend jaar!


Lees ook Welke merken verkopen bruiloft jurken? | Bruiloftsgasten


Feestkleding trends

Er staat een feest voor de deur en je wil graag de nieuwste trend feestkleding kopen. Wij vertellen je waar je naar uit moet kijken en wat je beter kan laten liggen. De kleuren beschreven we al, maar ook verschillende dessins en prints mogen weer gezien worden. De polkadot mag weer, evenals bloemen of fantasie, maar ook printen met 3D effecten. Wees creatief!


Lees ook Exclusieve dameskleding bruiloft | Welke jurk voor bruiloftsgast?


Welke galajurken voor winter 2023?

Qua galajurken zien we voor de koudere maanden van het jaar een nieuwe toevoeging aan de trends: wol en ook nepbont. Voor een sexy combinatie kan je kiezen voor kant. Met één van bovenstaande ontwerpen ben je helemaal bij met de trends van 2023/2024.
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation