Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Favoriete dresscodes van bruiloftsgasten voor een bruiloft

Ontvang je een uitnodiging voor een bruiloft? Dan is één van de eerste zaken waar je aan denkt: wat trek ik aan? In dit artikel helpen we je op weg om goed voor de dag te komen.

Semi formele dresscode

Een maxi-dress is helemaal van nu en staat semi formeel en feestelijk tegelijk. Ook een lange rok is nu hip en met een blouse erop is het chique en passend voor een semi formele bruiloft. Mannen kunnen het beste een pantalon met overhemd of een pak kiezen bij de semi formele dresscode.

Cocktailjurkjes

Een cocktailjurkje is tijdloos! Je kunt hier altijd mee voor de dag komen, ongeacht de dresscode. Mooie hakken eronder en denk ook aan je accessoires, en je bent klaar om te feesten.

Festival look

Een zwierige jurk met bloemenprint of een broekpak in een vrolijke kleur is perfect voor een trouwfeest in de festival stijl.

Lekker casual

Mag het lekker casual? Trek iets aan waar jij je goed in voelt! Is dat geen jurk, ga dan voor een leuk broekpak of een broek met een jasje. Bij de casual dresscode kun je zelfs je sneakers aanhouden!

Alles kan thema

Mag en kan alles? Dan kun je helemaal jezelf zijn en dicht bij je eigen kledingstijl blijven. Met de juiste accessoires maak je er iets extra feestelijks van.


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation