Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Extra speciaal: maak je eigen relatieringen | Workshop trouwringen maken

Samen trouwringen uitzoeken; dat is een bijzonder moment. Maar wil je het nóg persoonlijker maken? Kies er dan voor om je eigen trouwringen zelf, onder professionele begeleiding, te maken.

Bedenk eerst voor welke stijl jullie gaan

Voordat je gaat kijken voor trouwringen, is het verstandig om na te denken over het type ring dat jullie zoeken. Een klassieke of juist moderne uitstraling, goud of zilver, met of zonder steentje: alles is mogelijk.

Eigen ontwerp trouwring

Zie je niets speciaals of heb je een heel specifiek idee hoe jullie ringen eruit moeten zien? Maak dan een eigen ontwerp. Vaak kun je in overleg met een goudsmid jullie wensen en idee tot leven laten komen.


Lees ook Trouwringen samen ontwerpen


Bijzonder: zelf maken van de trouwringen

Helemaal bijzonder is het om jullie ringen zelf te maken! Vind je dat wel wat? Kies dan voor een privé-workshop waarin jullie stap voor stap jullie eigen trouwringen maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige goudsmid. Er zijn diverse professionals door het hele land die zo’n workshop aanbieden.


Lees ook Workshop zelf jullie gouden trouwringen maken


Een mooie herinnering

Als je zelf jouw trouwringen maakt, heb je niet alleen precies wat je zou willen. Het is ook nog eens een heel mooie herinnering! Altijd als je naar de ringen kijkt, zul je terugdenken aan de dag dat jullie deze samen hebben gemaakt.


Ga naar Workshop trouwringen maken


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation