Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een perfecte bruiloft: hier moet je op letten

Dan hebben we het voor één keer niet over je jurk, want dat is natuurlijk helemaal vanzelfsprekend. Want waarschijnlijk is dat ongeveer het eerste waar je over nadacht toen je partner op de knieën ging. Let daarom ook op deze punten, want dit gaat jouw bruiloft compleet maken.

De locatie

De locatie op je bruiloft is natuurlijk de basis van de mooiste dag van je leven. Dit is iets dat je constant terug ziet op alle foto’s en hier ga je heel veel complimenten over krijgen. Het bepaalt uiteindelijk de sfeer en je kunt  deze helemaal aankleden precies zoals jij dat wilt. Het maakt je hele sprookje compleet.

Het diner

Het diner is even een rustmoment voor zowel jou en je partner maar ook voor je gasten. Hier heeft iedereen even rust en is er tijd om elkaar weer even te spreken. Er zijn waarschijnlijk veel gasten op je bruiloft die elkaar niet kennen. Zorg daarom dus voor een rustige sfeer, veel gezelligheid en heel lekker eten. Zorg er ook voor dat er voor ieder wat wils is, dus denk ook aan allergieën of eetwensen. Voor de mensen die bijvoorbeeld geen dierlijke producten eten en voor de mensen die dat wel doen.

De kleding van je gasten

Het is erg belangrijk om aan een dresscode te denken. Het is namelijk erg mooi om te zien dat alles toch een geheel is als je iedereen bij elkaar ziet. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een kleurenthema. Of de jurken voor bruiloftsgasten moeten in het lichtroze en de pakken in het lichtblauw. Zo kun je een eigen kleurenthema kiezen en dan ziet het er adembenemend uit!

De taart

Een heel ouderwets maar heel bijzonder moment, is als je als nieuw getrouwd stel de taart gaat aansnijden. Een heerlijke taart waar iedereen een stukje van kan nemen. Zorg dus dat je taart groot genoeg is, zodat niet de laatste 10 gasten niet meer kunnen pakken omdat het op is. Ook is het leuk om te denken in het kleurenthema als je de taart laat decoreren. Kies je voor goud? Zorg voor gouden accenten in je taart. Kies je voor roze, neem dan roze tinten. Zo wordt jouw bruiloft de dag van je dromen!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation