Droom-huwelijksreis: op rondreis door Afrika

Wauw! Denk je aan een droom-huwelijksreis, dan denk je aan een rondreis door Afrika. Ga op kampeersafari, maak een autorondreis of boek een camper voor een camperrondreis. Helemaal romantisch is een fly-in safari….


Houden jullie van de natuur en dieren, en wil je op jouw huwelijksreis wel wat meer zien dan alleen zon, zee en strand? Ga dan op een huwelijksreis naar Afrika. Dit bijzondere continent leent zich geweldig voor een avontuurlijke rondreis waarbij je geniet van de adembenemende landschappen. En natuurlijk wil je ook de Big 5 spotten!

Actie en strand


Of je nu naar Zuid-Afrika wil, Zambia hoog op je lijstje hebt staan of zeker Tanzania wil bezoeken…. Het kan allemaal. Veel stellen combineren een actieve rondreis door Afrika met een bezoek aan een tropisch paradijs. Wat dacht je van droombestemmingen als de Seychellen of Mauritius? Na een actieve rondreis is dit een heerlijke plek om samen na te genieten van alle indrukken. Er zijn veel luxe accommodaties waar je helemaal in de watten wordt gelegd.

Zorgvuldig plannen


Hoe je de reis invult, ligt helemaal aan jullie wensen. Een kampeersafari geeft een echte Afrika-beleving. Ook bijzonder is een fly-in safari. Dan vlieg je naar afgelegen lodges en waan je je één met de natuur. Met een auto- of camperrondreis ga je zelf van locatie naar locatie en zijn jullie helemaal met zijn tweetjes op pad en geniet je van de mooiste rondreizen door zuidelijk Afrika.

Dit is een avontuurlijke manier om Afrika te ontdekken! Laat je goed voorlichten, bijvoorbeeld over de benodigde vaccinaties en de beste reistijd met het oog op het weer. Als je deze droom-huwelijksreis zorgvuldig plant, kan ter plekke het grote genieten beginnen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation