Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DIY decoratie-ideeën voor je bruiloft

Zoek je naar manieren om twee vliegen in één klap te slaan en daarmee geld en moeite te besparen op je bruiloftsdecoratie? Dan zul je de handen uit de mouwen moeten steken en deze superleuke DIY-tips uitproberen!

Bruiloftsprogramma met confetti

Maak van je bruiloftsprogramma en zakje confetti om te strooien voor de gasten één pakketje! Dat ziet er niet alleen super fleurig uit, het bespaart je ook nog eens materialen, tijd, geld en moeite. Laat het programma van de bruiloft op het zakje of envelopje drukken en daarin stop je natuurlijk de confetti in de kleuren die passen bij je bruiloft.

Fotoplekjes op de bruiloft

Heb je een kale muur of een ander leeg stukje op de bruiloft? Zet er een paar planten neer of hang wat bloemen aan het plafond zodat je ineens een mooi fotoplekje hebt. Vergeet niet te vermelden dat de gasten hier een mooie foto kunnen laten maken van zichzelf!


Lees ook Photobooth huren voor je bruiloft, say cheese!


Waaiers op warme bruiloften

In de zomer kan de temperatuur oplopen tot het punt waarop je gasten niet echt meer comfortabel zijn. Print je programma uit en plak het op een stuk karton met een stokje, zodat je bruiloftsschema ook kan functioneren als waaier. Hiermee houden je gasten het hoofd koel.

Eindeloze tafelschikking op bruiloft

De tafelschikking is een klusje dat iedereen liever uitstelt, maar als je gebruik maakt van een paar plakbriefjes wordt het herschikken van de tafel wel heel gemakkelijk. Zo hoef je niet telkens een nieuw schema te maken, maar plak je heel simpel de briefjes op een nieuwe plek als dat nodig is.


Lees ook Tafelindeling huwelijk maken


Mimosabar op je bruiloft

Wanneer gasten even moeten wachten op het bruidspaar, bijvoorbeeld tijdens een fotoshoot, kunnen ze genieten van een heerlijk drankje. Je kunt zelf een plekje maken voor de mimosa’s, bijvoorbeeld door kleurige flessen aan touwtjes aan het plafond te hangen. Op de tafel staan glazen en een aantal lekkere drankjes om uit te kiezen. Self-service!

Leftovers van de bruidstaart

Heb je nog een stuk van de bruidstaart over? Vouw zelf leuke verpakkingen om de kliekjes mee te geven aan de gasten. Het is zonde om de bruidstaart weg te gooien en je gasten zullen je enorm dankbaar zijn als ze huiswaarts keren met een heerlijke stukje taart. Ook goed tegen katers!


Lees ook Zo bewaar je de bruidstaart | Tips & tricks


Tekst: Sanne van Bortel

Bruiloftsdecoraties voor het altaar

In de spannende momenten voor de ceremonie, zullen alle ogen gericht zijn op één ding: het altaar. Dat is althans voordat de bruid binnenkomt. Het is steeds populairder om het altaar op en top te versieren, want het is immers één van de belangrijkste plaatsen van deze bijzondere dag. Laat je inspireren! LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation