Dingen die ook kunnen gebeuren op jouw trouwdag

Er gaan heel wat spannende dingen gebeuren in de tijd voor je bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf. En op elke bruiloft zullen er standaard dingen voorbij komen die iedereen overkomt. Deze drie weetjes over jouw mooiste dag gaan hoe dan ook gebeuren!

Je zal huilen om niets


Het is net zwanger zijn voor één dag: sommige vrouwen raken overgevoelig voor emoties en wanneer ze overprikkeld raken, vloeien de tranen. Hoe klein een mooi gebaar ook is, de sluizen gaan open en voor je het weet staat de bruid te grienen. Gelukkig is er meestal niks aan de hand en zullen het gelukstranen zijn. Pas wel op met je make-up! Op onze website staan een paar handige tips over bruidsmake up die ervoor zorgen dat jij altijd op je mooist eruit ziet, hoe veel traantjes je ook laat.

Iedereen heeft een mening


Het lijkt wel alsof iedereen gaat trouwen in plaats van alleen jij! Je weet wel dat het goedbedoeld is, maar soms ben je het gewoon even zat: al die meningen van al die mensen. Iedereen heeft een andere droombruiloft in gedachten en logischerwijs heeft iedereen dus een andere mening over alles wat er bij een bruiloft komt kijken. Gewoon laten, dit is jouw bruiloft en jij bepaalt (samen met je man) hoe alles wordt geregeld. Dit wordt jullie dag!

Meningsverschil met je man to be


Tja, geloof het of niet, maar zelfs met de man van je dromen krijg je wel eens een meningsverschilletje tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Misschien zelfs wel op de grote dag zelf. Daar is niks aan te doen: een bruiloft brengt erg veel spanning met zich mee en je moet jezelf soms ventileren. Je kan zelfs beter tegen je wederhelft uitrazen, omdat je elkaar ook gemakkelijker vergeeft. Dat is liefde!

Doe lekker je ding en maak er wat moois van!


Het blijft een prachtige dag en ook al hebben zo veel mensen een mening, doe lekker je ding en maak er iets moois van. Je krijgt maar één kans en het zou jammer zijn dat je dingen anders doet omdat je denkt dat het zo hoort. Van niemand iets aantrekken en lekker genieten van deze oh zo bijzondere dag! Weet je het niet meer? Kijk dan eens bij onze weddingplanners

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation