Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De pre-baby bucketlist volgens kersverse moeders

Het leven met een pasgeboren baby is druk, dat hoeft niemand je te vertellen. Hoewel ze dolgelukkig zijn met hun kindje, zouden deze kersverse moeders hun pre-babytijd toch anders aangepakt hebben. Op de eerste plaats zouden ze meer genieten. Lees hier hun tips en doe er je voordeel mee voordat jouw kleine wolkje is geboren!

De pre-baby bucketlist volgens kersverse moeders

Genieten van de pre-babytijd volgens moeders


Dolgelukkig zijn ze met hun baby’s, de nieuwe moeders om ons heen, maar ze missen wel een aantal dingen die ze in hun pre-babytijd nog wel konden doen (maar niet hebben gedaan). Als ze het weer opnieuw konden doen, hadden ze die dingen wél gedaan. Nieuwsgierig waar we het over hebben en welke dingen jij als bijna-mama echt nog even moet doen? Check ze hieronder.

bijna moeder zijn in je leven
♥ Dansen op een feestje. Of het nu een dansfeestje is bij jou thuis, bij een vriendin thuis of in de club: bezoek een party waar je helemaal uit je dak kan gaan op je favoriete muziek of misschien wel je guilty pleasure muziek.

♥ Volle aandacht voor je relatie. Als de baby er eenmaal is, zal de meeste aandacht naar hem of haar uitgaan. De relatie met je partner verandert daardoor ook, of je het nu wil of niet. Jullie zijn nu ouders en niet meer simpelweg lovers. Geniet extra intens van elkaar tot de baby komt. Jullie relatie kan wel een boost gebruiken voor wat er komen gaat.

♥ Blijf de hele ochtend in bed. Met kleine kinderen gaat dat namelijk niet echt meer. Pas als de kinderen zelf tieners zijn, kan je weer uitslapen. Dat duurt dus nog wel even.

♥ Schakel een personal trainer in. Dit is de laatste kans om fit te worden. Als de baby er is heb je geen tijd meer, geen zin meer en geen energie meer.

♥ Sluit vriendschappen met andere soon-to-be moeders. Het is geweldig om een clubje te hebben die precies weten waar je doorheen gaat tijdens de zwangerschap. En als de baby er eenmaal is, heb je nog steeds een leuk vriendinnenclubje waar je dingen samen mee kunt doen.

♥ Draag een sexy jurk met hakken. Later in de zwangerschap en na de zwangerschap heb je echt geen zin meer in hakken. Jurken draag je alleen nog in de meest comfortabele vorm. Dus nu is het moment om je nog even super sexy te voelen!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation