Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De mooiste trouwjurk met split | Inspiratie & shopping

Als je op zoek bent naar een trouwjurk die net wat anders is dan de traditionele modellen, dan is een trouwjurk met een split zeker het overwegen waard. Een split kan namelijk net dat beetje extra geven aan je trouwjurk, waardoor je er nog mooier uitziet op jouw grote dag. En sexier! We laten je enkele mooie voorbeelden zien.

Trouwtrends: jurken met een split

Trouwjurken met een split zijn de laatste tijd enorm populair. Steeds meer bruiden kiezen voor deze moderne variant van de trouwjurk. Een jurk met een split is namelijk net wat anders dan de standaard jurk en kan zorgen voor een echte wow-factor op jouw bruiloft.


Lees ook Trouwjurken van Jesus Peiro | Waanzinnig mooi!


Strakke trouwjurk met een split

Een strakke trouwjurk met een split is een goede keuze als je van een moderne en elegante stijl houdt. De split kan aan de voorkant of aan de zijkant van de jurk zitten. Als je voor een split aan de voorkant kiest, zorg er dan wel voor dat deze niet te hoog zit. Het is immers wel je trouwdag en je wilt er toch nog enigszins traditioneel uitzien.

Bij een split trouwjurk komen je schoenen beter uit

Als je kiest voor een split in je trouwjurk, dan is het natuurlijk ook belangrijk om goede schoenen uit te zoeken. Omdat de schoenen meer zichtbaar zijn, is het slim om hier extra aandacht aan te besteden. Kies bijvoorbeeld voor schoenen met een opvallende kleur of print om jouw trouwoutfit helemaal af te maken.


Lees ook Welke schoenen dragen onder je trouwjurk? Populaire voorbeelden


Wat voor bruidsschoenen onder je trouwjurk?

Als je meer wilt weten over wat voor bruidsschoenen er passen bij jouw trouwjurk, kijk dan ook eens bij onze artikelen over trouwschoenen! Onze professionals kunnen je hierover ook heel goed adviseren. Bij een split mag best een opvallende schoen worden gedragen.

Ook de bruidsmeiden jurken met een split

En niet alleen voor de bruid is een trouwjurk met een split een mooie keuze, ook voor de bruidsmeiden zijn er tal van opties. Kies bijvoorbeeld voor bruidsmeiden jurken met een split in een andere kleur dan jouw trouwjurk, voor een mooi en samenhangend geheel op jouw grote dag.


Ga naar Bruidsmeiden jurken met split Shopping


Al met al is een trouwjurk met een split een echte aanrader voor bruiden die net wat anders willen dan een traditionele trouwjurk. Kies de stijl die bij jou past en maak jouw trouwoutfit helemaal af met de perfecte schoenen en accessoires!


Ga naar Trouwjurken met split ShoppingTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation