De mooiste kapsels voor jou als gast op een bruiloft

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Dan wil je natuurlijk shinen met een mooie outfit. Maar besteed zeker ook wat extra aandacht aan je kapsel als je te gast bent op een bruiloft!

Haar opsteken bruiloft gast


Opgestoken haar is stijlvol en vrouwelijk. Met een feestelijke speld, mooie bloem of lint in het haar maak je het opgestoken kapsel extra bijzonder.Kapsel bruiloft gast makkelijk


Ga je voor gemak? Ga dan niet voor een ingewikkeld kapsel maar laat het lekker los hangen. Een beetje stylen met wax of gel, en dansen maar! Voordeel is dat dit kapsel niet uit kan zakken. Neem wel een (mini)kam mee om tussendoor op het toilet je haar even snel te kammen. Vind je los haar ‘au naturel’ wat te simpel? Maak het net wat feestelijker door een gave speld of bloem in het losse haar te steken. Ook een diadeem of mooie haarband zorgt ervoor dat je kapsel een feest-upgrade krijgt.

Voorbeelden kapsels voor de vrouwelijke gasten


Online vindt je de mooiste voorbeelden van kapsels die niet misstaan op een bruiloft. Een ingewikkelde vlecht, chique wrong of restylede krullen bijvoorbeeld. Let wel op: sommige kapsels zien er geweldig uit, maar passen niet automatisch bij jou. Niet iedere gezichtsvorm en type haar kan elk soort kapsel hebben. Dus laat je goed adviseren door een kapper. Hij of zij weet precies met welk kapsel jij het beste voor de dag komt!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation