Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De mooiste dag van je leven...

Stiekem weet bijna elke vrouw wel hoe de dag eruit zal moeten zien. Het moet immers de mooiste dag van je leven worden, en dat vergt goede voorbereiding!

plannen van je bruiloft


In de loop der tijden wordt er natuurlijk hier en daar wat bijgeschaafd maar in grote lijnen weet je het als klein meisje eigenlijk al. Erg handig dat het plan al klaar ligt! Je weet namelijk maar nooit wanneer er een manspersoon voorbij komt die jouw prins op het witte paard blijkt. Dan hoeft hij het alleen nog maar te vragen, het feit dat dit nog moet gebeuren is 'slechts' een detail.

Decoratie bruiloft


Persoonlijk weet ik tot aan de windlichtjes, die de prachtige zwoele zomeravond mogen opfleuren, aan toe wat ik wil. En dan val ik nog onder de categorie die eigenlijk niet heel zeker weet of trouwen wel helemaal haar ‘ding' is. Ondanks dat lijkt (gek genoeg) het windlichtjes- idee op dit moment één van de grootste problemen te zijn, los van het feit dat mijn lief tot nu toe trouwplannen onder de noemer 'grapje' plaatst.

DIY je bruiloft


De windlichtjes moeten glazen potjes zijn, waar bijvoorbeeld zilveruitjes in hebben gezeten. Stel nou dat we volgend jaar zomer (even op de zaken vooruitlopend) zouden gaan trouwen? Hoeveel zilveruitjes kan iemand eten in die tijd? Zet ik mijn lief niet onder druk door heftig potjes te gaan sparen? Elke dag zilveruitjes eten wordt een must! Gaat dat niet wat ver?

Laat je inspireren door afbeeldingen


Wellicht is het verstandig om eerst wat magazines met plaatjes van mooie ringen te laten rondslingeren, daar begint het uiteindelijk mee.
Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation