Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De dag na je bruiloft

De dansvloer is weer leeg, net als de buffetschalen en de flessen drank. Jullie hebben een geweldige bruiloft gehad en al jullie dierbare gasten uitgezwaaid. Maar dan volgt onvermijdelijk 'The day after'. Oftewel: de dag na jullie bruiloft. Begint deze met een kater of hebben jullie nog wat leuke plannen in het verschiet?

Maak de dag na je bruiloft onvergetelijk

Een bruiloft kost nu eenmaal geld, net als samen in een huis wonen. Want, ook al heb je met een energievergelijker de laagst mogelijke kosten voor je stroomverbruik weten te vinden, waarschijnlijk heb je soms toch te maken met onvoorziene uitgaven. Toch wil je na je bruiloft niet met een kater achterblijven. Veel leuker is het, om er een onvergetelijke 'The day after party' van te maken. Zo creëer je herinneringen die een leven lang bijblijven.


Tips voor de dag na de bruiloft

Je kan kiezen uit enorm veel manieren om de dag na de bruiloft zo leuk, spannend, ontroerend of hilarisch mogelijk te maken. De meest relaxte manier om de dag na de bruiloft te beginnen is natuurlijk met een heerlijk ontbijt, al dan niet met champagne, aardbeien en lekkere hapjes. Trek daarna nog een keer jullie trouwkleding aan en vertrek met een fotograaf naar een locatie die voor jullie beiden heel belangrijk is. Misschien naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezien? Kleed je daarna om en maak er een gezellige dag van met z'n tweeën door op het strand te gaan wandelen, in de bossen te fietsen of door thuis de cadeaus uit te pakken. Sluit deze bijzondere dag af met een heerlijk diner, samen thuis of met vrienden en familie op een gezellige locatie.


Verleng de bruiloft met een huwelijksreis

Of jullie nu kiezen voor een bestemming dichtbij huis of voor een tropische locatie aan de andere kant van de wereld, met een huwelijksreis maak je de bruiloft helemaal compleet. Denk ook eens aan een zogenaamde 'mini-moon', een korte vakantie samen op een leuke locatie die binnen een paar uur te bereiken is. Ga cultuur snuiven in Berlijn, winkel tot je niet meer kan lopen in Barcelona, beklim de Eiffeltoren in Parijs. Kortom, maak onvergetelijke herinneringen zonder de halve wereld over te hoeven vliegen. Zelf in ons eigen land zijn er voldoende bestemmingen voor een echte honeymoon. Wil je juist wel ver weg, dan zijn er natuurlijk legio mogelijkheden om een geweldige huwelijksreis ver van huis te beleven. Denk aan een rondreis door Jordanië, een safari in Namibië of een duikcursus op de Malediven. Of blijf lekker thuis met een hapje, drankje en elkaar.
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation