Welke.nl

De beste cadeaus voor bruidsmeisjes

Vind je het bedenken van een cadeautje voor je bruidsmeisjes een echte hersenkraker? Dan kan dit artikel je misschien verder helpen. Wij vroegen aan bruidsmeisjes wat zij zelf het allermooiste bruidscadeautje vonden dat ze hebben gekregen. De antwoorden zijn verrassend!

Inspiratie voor bruidscadeautjes


Volgens Fenna was het mooiste cadeau dat ze samen met haar beste vriendin tranen van geluk kon huilen op de bruiloft. “We waren al vriendinnen sinds de kleuterschool en ze is getrouwd met haar beste vriend. Dat was zo’n mooi moment! Een mooier cadeau kan ik me niet bedenken, ook al klinkt het een beetje cliché.”

Bruiloft van zus


“Mijn zus heeft een onesie gekocht en daarop ‘bruidsmeisje’ laten borduren. Elke keer als we bij elkaar zijn om de bruiloft te plannen, trek ik ‘m aan. Hij zit heerlijk en bovendien kunnen we er elke keer weer om lachen”, vertelt Sarah.


De zus van Tinka heeft kosten noch moeite gespaard voor haar bruidsmeisjes. Ze kocht Givenchy-oorbellen voor iedereen en gaf vijftig euro aan haar meiden om te helpen met de kosten van de bruidsmeidenjurken. Ook heeft ze speciale kleerhangers laten maken en een badjas. “Voor mij heeft ze nog iets extra’s gedaan: een prachtig sieradendoosje met een quote over zussen en een prachtige riem om te dragen op de bruiloft. Ze wilde dat ik nog specialer eruit zag dan de rest omdat ik zo veel voor haar beteken.”

Speciaal bruidsboeketje


De zus van Merel heeft een speciaal bruidsboeketje voor haar laten maken, zodat het direct duidelijk is wie het bruidsmeisje is. “Op de foto’s zie je direct wie bruidsmeisje is en dat is wel erg leuk, je voelt je toch specialer met zo’n boeket. Ook mocht ik als eerste bepalen hoe de bruidsmeisjesjurk eruit kwam te zien, dat vond ik ook erg fijn!”

Lieve brief op bruiloft


Denise heeft in plaats van een cadeautje een handgeschreven brief van haar beste vriendin gekregen. “Dat vond ik veel mooier dan een set oorbellen of een persoonlijke badjas. De brief roerde me diep en ik heb wat traantjes gelaten. Ik zal de brief altijd koesteren, het betekent veel meer voor me dan de materialistische cadeautjes.”

Je ziet: het hoeft niet altijd een duur cadeautje te zijn. Denk aan jullie vriendschap en zoek iets wat daar het beste bij past.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation