Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De 5 mooiste kleuren voor een zomerbruiloft

Trouwen in de zomer is voor veel mensen een droom. Zon en zomer, daar passen mooie kleuren bij! In dit artikel vertellen we wat de 5 mooiste kleuren voor een zomerbruiloft zijn.


1. Een bruiloft in alle tinten wit

Wit, witter, witst… bij de zomer past een bruiloft in het wit uitermate goed. Het is fris en helder, en de kleur is zowel voor de kleding van jullie als bruidspaar geschikt als voor de decoraties van het feest. Ook wit als dresscode voor de gasten is heel feestelijk en chique tegelijk.

2. Lichtblauw past prachtig bij een strandbruiloft

Gaan jullie voor een zomerse strandbruiloft? Lichtblauw is dan een prachtig passende kleur. Het is zomers, dromerig en doet denken aan de zee.

3. Pastel roze zomerbruiloft

Pastel roze is een super romantische kleur en goed passend bij deze tijd van het jaar. Het creëert een liefdevolle, zoete sfeer. Er bloeien nu veel prachtige bloemen in deze tint, dus voor de aankleding van bijvoorbeeld de dinertafel hoef je niet ver te zoeken.

4. Zomerse buitenbruiloft in de natuur? Kies dan voor olijfgroen

Een echte Mediterrane kleur is olijfgroen. Dit past bij een zomerse buitenbruiloft in de natuur! Olijfgroen past perfect bij roomwit en goud. Dit zorgt voor een chique uitstraling.


5. Beige, nude en natuurtinten

Echte trendkleuren deze zomer? Dat zijn beige, nude en natuurtinten. Passend bij een beachwedding, maar ook een klassiek thema of buitenbruiloft in de natuur.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation