Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Businessclass vliegen voor jullie huwelijksreis?

Gaan jullie op huwelijksreis en is het ver vliegen naar de droombestemming? De ultieme verwennerij is natuurlijk om businessclass te vliegen. Laat je heerlijk in de watten leggen aan boord en geniet samen van de reis.

Waarom businessclass vliegen?


Eigenlijk begint de businessclass-ervaring al op de luchthaven, want met een businessclass ticket hoef je niet in ellenlange wachtrijen te staan; je krijgt voorrang. En je kunt in een comfortabele lounge wachten totdat de vlucht vertrekt. Businessclass vliegen is een echte beleving. De stoelen zijn breder en comfortabeler, je kunt veel platter liggen en hebt meer beenruimte. Ook krijg je andere, meer uitgebreide maaltijden dan in de economyclass. Tot slot is de service meer persoonlijk; jullie worden echt verwend aan boord!

Wat kost een upgrade naar businessclass?


Als je een ‘gewoon’ ticket wil upgraden naar businessclass, zitten daar meestal behoorlijk wat kosten aan verbonden. Hoeveel precies is afhankelijk van het moment dat je vliegt, dus kijk goed wat de mogelijkheden zijn en wanneer het ticket relatief het meest voordelig is.

‘Honeymoon’ erbij zetten bij boeking vliegticket?


Benieuwd of je als pasgetrouwd stel een voorkeursbehandeling krijgt als de crew weet dat jullie op honeymoon gaan? Verwacht niets, want een extraatje is zeker niet verplicht. Misschien worden jullie wel verrast met een gratis drankje, maar daar hoef je niet van uit te gaan. Je kunt dus bij de boeking aangeven dat het jullie ‘honeymoon’ is, maar ben niet teleurgesteld mocht de crew er geen speciale aandacht aan besteden. En zeg nou zelf, die reis in businessclass is toch al een feestje op zich?!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation