Welke.nl

Bruiloftskleding voor vrouwen met grote borsten

Als je een grote cupmaat hebt, is het uitzoeken van een goed passende jurk soms best een uitdaging. Laat staan het vinden van een fijne beha! Zoek je nog een sexy avondjurk voor een bruiloft, maar struggle je met je meiden? Wij helpen je op weg.


Beha voor grote borsten


Als je wil dat je nieuwe jurk mooi valt, moet je eigenlijk beginnen bij je beha. Een goede beha is onzettend belangrijk voor je meiden, vooral als je een grote cupmaat hebt. Ze hebben meer steun nodig dan kleinere borsten. Het is daarnaast gewoon geen fijn gevoel als je borsten heen en weer schudden terwijl je alleen nog maar aan het lopen bent. Springen op een fijn nummer kan dan niet eens (au, au, au!). Zoek een goede beha die veel steun biedt en die comfortabel zit.

Jurk met laag décolleté


Als je bent gezegend (of vervloekt, hoe je het bekijkt) met een volle cupmaat, is het uitkiezen van kleding met de juiste décolleté erg belangrijk. Dat is trouwens precies hetzelfde met kleine borsten, de neklijn maakt of breekt je outfit. Een goed gevuld décolleté leent zich perfect voor een overslagjurk (waardoor je een v-lijn krijgt) of een vierkante neklijn. De vierkante neklijn is er één die vrouwen met grotere borsten echt kunnen rocken. Zorg er echter voor dat je inkijk niet té groot is, want dan wordt het al snel smakeloos. Bedenk dat je wil teasen, maar niet alles bloot wil geven.

Welke jurk is geschikt voor grote borsten?


Als we één jurk uit moeten kiezen die iedere vrouw met grotere borsten past, dan is het de wikkeljurk ofwel omslagjurk. Geen fan van deze jurk? Let dan sowieso op de taille, zorg dat je een jurk kiest waarbij deze slank is. Je kunt ook kiezen voor een riempje vlak onder je taille zodat je bovenlichaam langer lijkt. Kies de goede kleur voor je lichaam, een donkere kleur voor je bovenlichaam en iets lichters voor je onderlichaam. Vermijd printjes! Verder kun je de aandacht focussen op je benen. Kies voor een jurk tot je knieën of nog iets hoger. Niet te kort, natuurlijk. Veel plezier met winkelen!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation