Welke.nl

Bruiloftskleding kopen met online personal shopper

Binnenkort ga jij naar een bruiloft en gelukkig is er een dresscode gegeven, maar dat maakt het voor jou niet bepaald gemakkelijker om een leuke outfit bij elkaar te zoeken... Je hebt namelijk niets dat binnen die dresscode valt. Oftewel: je hebt kledingstress. Gelukkig is er een leuke oplossing voor!


Een personal shopper klinkt erg exclusief en niet veel mensen kunnen zeggen dat ze er één hebben. Er bestaat nu echter een online personal shopper die iedereen kan raadplegen. Handig voor mensen die het lastig vinden om leuke kleding online te vinden. Op www.maison365.nl kan je een aantal vragen beantwoorden die weergeven wat jij het mooiste en comfortabelste vindt om te dragen. Je kunt natuurlijk ook de dresscode aangeven voor de bruiloft, zodat er passende kleding naar voren komt. Op het laatst geef je al je maten door. De stylistes achter het platform van Maison365 gaan aan het werk en sturen je een doos met super leuke kleding toe. Dit is allemaal kostenloos. Je betaalt alleen de items die je leuk genoeg vindt om te houden! Voor ze iets opsturen, nemen ze een keer telefonisch contact met je op om het een en ander door te spreken. Alles wordt voor je gedaan... Hoe heerlijk is dat?

Kleding gratis toegestuurd


Shoppen met een online personal shopper was nog nooit zo gemakkelijk en fijn. Na een paar dagen ligt er een super schattig pakketje met kleding op je deurmat. Het voelt als kerst; cadeautjes uitpakken. Het mooiste is dat het je niks kost tot je beslist wat je wil houden. Vind je dus alle kleding helemaal niks aan, dan stuur je het kostenloos terug. Je hebt op die manier niks te verliezen. Sterker nog, je kunt alleen maar winnen op deze manier! En dat allemaal vanuit je luie stoel uit huis. Het invullen van je voorkeuren kost nog geen vijf minuten. Kies ook voor style en probeer de personal shopper uit!

Sanne van Bortel

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation