Bruiloftsbedankjes en sfeermakers

Jullie hebben de stap gezet om te gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Er komt nu veel op jullie af om dit te gaan organiseren en het huwelijksfeest dient natuurlijk op en top verzorgd te worden. Bruiloftsbedankjes zijn een punt van aandacht van deze gedenkwaardige en feestelijke dag! Vaak kunnen deze bedankjes ook gebruikt worden als sfeermakers tijdens de bruiloftsfeest. Daarmee zijn ze ook nog eens van nut tijdens de feestelijke avond zelf.
foam sticks bruiloft feest

Sfeermakers voor jullie feestavond


Hoe wordt de ultieme sfeer gecreëerd voor de feestavond? Hierbij kunnen veel elementen een belangrijke rol spelen. Een DJ of een band mag natuurlijk niet ontbreken, evenals een sfeervolle feestzaal en bijbehorende catering en drankjes. Zorg ervoor dat deze memorabele dag wordt vastgelegd door middel van een photobooth of fotograaf. Vergeet de fotoprops niet!

confetti bruiloft trouwen

Sfeermakers mogen niet ontbreken aan jullie avond. Om de avond met een knaller af te sluiten zijn confettishooters erg gaaf. Ook de nodige decoratie zoals ballonnen en lampionnen zijn bepalend voor de sfeer van de bruiloft. Wil je zorgen voor een extra leuke afsluiting? Kies dan voor LED foam sticks voor net dat beetje extra voor jullie bruiloft! Deze lichtgevende sticks kunnen volledig afgestemd worden op de decoratie en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. LED Foam sticks zijn ook te personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Het is zelfs mogelijk ze in dezelfde te bedrukken als jullie trouwkaart.

foam stick bruiloft

Origineel bruiloftsbedankje


Het is leuk als je een bruiloftsbedankje kunt bedenken dat ook nog eens een beetje uniek is en waarmee je indruk kunt maken op je gasten! Een leuk item of gadget waarmee de gast nog vaak met een lach terug kunnen kijken op jullie geslaagde bruiloft. Katerwater is een veel gebruikt bedankje. Wil je liever iets origineler? Waaiers bedrukken kan dan een erg leuk alternatief zijn. Deze waaiers kunnen bedrukt worden met bijvoorbeeld “Just Married” of andere persoonlijke boodschap. Zeker bij een zomerse bruiloft zijn waaiers ideaal voor de nodige verkoeling. Organiseer jij een festivalbruiloft? Dan kunnen deze waaiers niet ontbreken.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation