Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bruiloft plannen

Een bruiloft plannen begint al heel erg vroeg, eigenlijk vrijwel direct na de magische vraag (als je tenminste ‘ja’ hebt geantwoord!). Maar waar begin je en waar moet je allemaal aan denken tijdens het bruiloft plannen? Gelukkig kun je ook op dit gebied professionals inschakelen om je te helpen.

Weddingplanner


Je kunt altijd de hulp inschakelen van een professionele weddingplanner. Hij of zij neemt veel taken uit handen die jij moeilijk vindt, waarvoor jij geen goede contacten hebt of simpelweg zaken die veel tijd kosten of waar je geen zin in hebt. Er zijn ook een hoop leuke klusjes die gedaan moeten worden tijdens de bruiloft plannen, die een professional (gelukkig) niet voor jou kunnen doen. Deze klusjes zijn ook belangrijk voor de bruiloft, maar een stuk leuker!


Vooral in de laatste weken voor de bruiloft komen er veel kleine klusjes bij het bruiloft plannen kijken die je toch echt liever zelf wil doen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het bepalen van de tafelschikking, cadeautjes kopen voor de getuigen, ceremoniemeesters en bruidskindjes. Je moet het vervoer regelen van de feestlocatie naar de bruidssuite (leuk!). Je moet je prachtige nieuwe schoenen inlopen, ook geen straf, toch? Lekker paraderen met de mooie schoenen aan je voeten.

Leuke klusjes voor jezelf


De visagist moet een aantal keer bezocht worden, zodat je een stralende huid hebt op je bruiloft. Heerlijk ontspannen… Ook de nagelstylist zal een paar bezoeken mogen verwachten van jou in deze fase van de bruiloft plannen. Daarnaast laat je een proefkapsel maken en begin je met een zonnebankkuurtje (oh, heerlijk!).


Je kunt ook kiezen voor spraytannen, dan ben je in sneller klaar dan met een zonnebankkuur. Je moet het definitieve draaiboek naar de fotograaf, locatie, trouwauto, videograaf en bruidspersoneel sturen en misschien wel het leukste: je gaat je jurk doorpassen. Er worden ook nog een aantal artikelen voor jezelf gehaald, zoals lekker parfum en mooie of speciale make-up. De muziek voor tijdens de ceremonie wordt ook op dit moment van de bruiloft plannen geregeld.


Eventuele inentingen voor een huwelijksreis mogen nu ook worden geregeld (oeps! Minder leuk van die reis…) Tenslotte nog een dagje sauna, een citytrip of een dagje strand met z’n tweetjes en jullie kunnen er tegenaan!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation