Bruiloft app voor het bruidspaar en de gasten

Veel mensen vinden het opschrijven van taakjes (en met name deze kunnen afvinken) erg prettig. Daarmee creëren ze ruimte en rust in hun hoofd - het staat immers nu op papier. Maar wat als je gebruik kunt maken van een handige app die je helpt met het maken van deze lijstjes, bijvoorbeeld tijdens de bruiloftsplanning? En waarmee je informatie kunt delen met alle gasten? Er bestaan verschillende bruiloft apps die het leven van het bruidspaar én de bruidsgasten een stuk makkelijker maakt.

Overzichtelijke gastenlijst app


Vind je save the date-kaarten versturen maar onhandig, omdat je er de hele tijd achteraan moet om te checken wie wel of niet aanwezig is? Hoe handig zou het dan zijn als je dit alles gewoon via een app kunt regelen! Met real-time tracking wie er aanwezig is en wie niet, met ruimte voor speciale wensen van de gasten en nog veel meer handige opties. De gastenlijst app kan ook reminders sturen en dat scheelt weer papier en postzegels. Ook voor de gasten zelf is dit een ideale app, want zij zien allerlei informatie over de bruiloft zelf. Wanneer gebeurt wat, en waar moet wie dan zijn? Ideaal!

Draaiboek bruiloft app


Een andere handige app is de bruiloft draaiboek app. Hier kun je notities maken, de gastenlijst bijhouden, het budget in de gaten houden, een wensenlijst maken, het dagprogramma vormgeven en een countdown aanzetten. Je kunt ook zoeken naar trouwlocaties en nog veel meer. Het hele draaiboek kan je eenvoudig met een dergelijke app maken en overzichtelijk delen met iedereen die het draaiboek moet hebben. Altijd up-to-date!

App voor trouwfoto’s


Sommige bruidsparen zweren bij een bruiloft zonder mobiele telefoons, de ‘unplugged wedding’, maar je kunt al die smartphones ook in je voordeel gebruiken! Laat de bruiloftsgasten een app downloaden waarmee ze de foto’s van de bruiloft kunnen uploaden. Koppel de app aan een scherm of beamer en voilà! Je hebt een slideshow met unieke beelden van jullie bruiloft. Iedereen ziet weer wat anders en zo heb je iedereen een keer leuk op de foto staan!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation