Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidssieraden set | Sieraden tips voor je bruiloft

Ga je trouwen, dan is de trouwring wel hét belangrijkste accessoire dat je zult aanschaffen. Maar wil je helemaal uitpakken, kies dan voor een hele set van bruidssieraden.

Sieraden set van goud

Een trouwring met bijpassende oorbellen zorgen voor een rustig beeld omdat een en ander op elkaar is afgestemd. Of combineer de ring met een armband in dezelfde stijl. Past het bij de jurk, dan kan een gouden ketting in dezelfde sfeer de look helemaal afmaken.

Bruidssieraden set van zilver

Ook in het zilver is het mogelijk om te kiezen voor een set van sieraden. Met of zonder steentje, de keus is aan jou. Het is mooi om het zilver van bijvoorbeeld de oorbellen terug te laten komen in de andere sieraden die je draagt. Uitgangspunt voor een set kan ook een erfstuk zijn dat je wil dragen; is dit van zilver, dan is het logisch dat je de andere sieraden in dezelfde sfeer en look kiest.

Sieraden set bruid met een parel

Parels geven je direct een chique uitstraling! Oorbellen van parels zijn klassiek en daardoor prachtig passend als je je een prinses wilt voelen. Parels worden ook verwerkt in hangers, dus je kunt een mooie bijpassende ketting uitzoeken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation