Welke oorbellen draag jij bij je trouwjurk?

Een paar subtiele oorbellen, een statement ketting of een chique armband kunnen je look als bruid helemaal afmaken. Welke sieraden passen bij jouw trouwjurk?

Grote hangers


Niet alleen de kleur, stijl en materiaalkeuze van de trouwjurk, maar zeker ook de sieraden kunnen zorgen voor dat wauw-effect. Helemaal van nu zijn hangers als oorbellen. Draag je haar naar achteren of naar de zijkant zodat je oorbel(len) de aandacht krijgt die je wilt. Een grote hanger mag, de aandacht wordt zo als vanzelf naar je gezicht getrokken!

Bijpassende sieraden


Ook leuk is een set: je kiest dan voor oorbellen (hangers of knopjes) met een bijpassende ketting of armband. Het hoeft niet helemaal precies hetzelfde te zijn, maar zorg dat de sieraden wel matchen qua stijl. Ga je voor een strakke vormgeving, of hou je juist van bloemen en tierlantijntjes? Als je overigens ervoor kiest om een ketting als eyecatcher te dragen, ga dan voor niet te uitbundig grote oorbellen. Eén eyecatcher is genoeg, je wilt niet dat de sieraden om aandacht strijden maar samen een mooi geheel vormen en je look in balans is.

Tip: dezelfde kleur edelmetaal


Of je nu van een romantische look of strakke sieraden houdt; kies in ieder geval voor dezelfde kleur edelmetaal als je trouwring. Zo zorg je voor rust en eenheid: dat maakt de look alleen maar sterker!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation