Welke.nl

Bruidsmeisjes kiezen hun eigen outfit

Krijg je het al benauwd bij het idee welke outfit je bruidsmeisjes moeten dragen op je bruiloft? Sommige vriendinnen van je zijn regelrechte fashionista’s en je kunt het eigenlijk nooit goed doen, wat je ook uitzoekt. De oplossing: laat ze zelf beslissen wat ze dragen!

Minimale eisen aan bruidskleding


We snappen dat je wel eenheid wilt op je bruiloft, vooral als het aankomt op je bruidsmeisjes. Na het eerste voorstel begrijp je al snel dat het niet mogelijk is om één jurk voor alle bruidsmeisjes aan te meten. Niet iedereen straalt in een kort jurkje, of juist een lange, of met bloemen of met bepaalde kleuren... Iedereen is tenslotte anders. Gelukkig zijn er ook miljoenen jurkjes waar je uit kunt kiezen! Stel minimale eisen aan een jurkje voor je bruidsmeisjes, bijvoorbeeld ‘bloemen’. Of pastelkleurig. Of misschien wel wit. Of lang, of knielengte, of... Je snapt het.Bruidsmeiden jurken matchen


Op deze manier kan je met minimale inspanning toch ervoor zorgen dat de jurken van de bruidsmeisjes op elkaar lijken. Je bent geen eeuwen bezig met het bedenken van dé ideale jurk, want je geeft maar één eis mee, en jouw bruidsmeisjes mogen het dan verder lekker zelf uitzoeken. Dat geeft ze de kans om iets te vinden dat echt bij hen past, waarin ze stralen en wat ze zelf ook leuk vinden. Als je bijvoorbeeld ervoor kiest om alleen allemaal dezelfde bloemen te dragen, kunnen de jurken nog in allerlei kleuren zijn, of in allerlei lengtes en modellen, maar die ene bloemsoort blijft de verbindende factor van al je vriendinnen.


Zelfde kleurteint bruidsmeisjesjurk


Als je geen restricties wilt opleggen wat betreft model en lengte van de jurk, kan je ook kiezen voor een bepaalde teint. Als je in de herfst trouwt, is het bijvoorbeeld erg passend als iedereen in aardetinten verschijnt. Daarmee geef je jouw bruidsmeisjes alsnog veel vrijheid, en jezelf veel meer rust. Geef desnoods een paar foto’s mee van Pinterest die de richting van jouw bedoeling kunnen aanduiden. De meiden zoeken sowieso iets moois uit, dus no worries!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation