Welke.nl

Bruidskapsel voor mannen maakt de outfit af

Kleding maakt de man, maar het bruidskapsel maakt de outfit helemaal af. Als bruidegom zijnde kun je niet met een onverzorgd kapsel op je eigen bruiloft aankomen. Ga een week voor de bruiloft naar de kapper en kies een hip kapsel dat goed bij je staat.

Bruidegom naar de kapper


Een bruiloft is speciaal en iedereen wil graag goed eruit zien op zo’n dag. Het is dus ook voor de bruidegom aan te raden om naar de kapper te gaan, ongeveer een week voordat hij in het huwelijksbootje stapt. Dan ziet je kapsel er super strak uit, maar ben je ook al gewend aan je nieuwe kapsel en kan je het zelf goed stylen. Je kunt natuurlijk ook vragen of de visagist/kapper jouw kapsel wil verzorgen op de grote dag zelf. Dan heb je er zelf geen werk aan en weet je zeker dat het goed zit.
Hippe bruidskapsels


Net zoals alle andere mode veranderen kapsels ook de hele tijd. In de wereld van bruidsmode zijn kapsels een hot item. Niet alle kapsels zullen bij elke man mooi staan, maar de hipste kapsels van nu hebben vaak een opgeschoren zijkant met een grote lok bovenop. Dat staat vooral sexy als er een kleurverschil zit in het kapsel: opgeschoren is donker en de lok is blond. Of natuurlijk een andere kleur die beter bij je past.

Welk bruidskapsel past bij mij?


Als je een keer iets anders wil proberen voor je bruiloft, is de enige tip die we kunnen geven: verander niet te radicaal. Je hebt al jaren een kapsel dat heel goed bij je staat, en als je dan ineens heel iets anders probeert, kan het natuurlijk goed uitvallen, maar het kan ook zijn dat het niet zo leuk staat als je had gedacht. En zo wil je natuurlijk niet rondlopen op je bruiloft. Om die reden zijn er proefkapsels verzonnen: bruidjes maken hier al veel gebruik van, maar waarom bruidegoms niet? Zo kun je iets anders proberen zonder dat je er direct aan vast zit. Vraag je kapper om advies. Nog op zoek naar een goede bruidskapper? Check de professionals op onze website!

Geschreven door Sanne van Bortel


Kapsels voor de bruidegom


Vanaf het begin van de voorbereiding van de bruiloft wordt er druk nagedacht en gespeculeerd over hoe de bruid eruit zal zien. Welke jurk draagt ze, hoe heeft ze haar haren? De bruidegom wordt wel eens vergeten, onterecht! Ook de bruidegom moet nadenken over bijvoorbeeld zijn kapsel. LEES MEER...
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation