Bruidsboeket zelf maken doe je met deze tips

Door alle bezuinigingen is het bijna populair geworden om zo creatief mogelijke oplossingen te vinden om geld te besparen. Zelf een bruidsboeket maken kan ook vanuit deze motivatie gedaan worden, maar daarnaast is het heel erg leuk om hiermee bezig te zijn. Het zorgt voor een groot deel van de voorpret van je trouwdag!

Bruidsboeket maken


Kies niet te kwetsbare bloemen want het boeket moet wel een hele dag mee en zal daarbij niet ongeschonden uit de strijd komen. Je kunt met bloemen werkelijk alle kanten op en als je zelf een beetje handig bent, kun je het zonder hulp in elkaar knutselen. Zo niet: op YOU TUBE zijn er talloze filmpjes te vinden die uitleggen hoe je stap voor stap een mooi bruidsboeket maakt. Met een beetje creativiteit hoef je niet eens te zien dat het boeket zelf gemaakt is. Een hartstikke leuk gezicht!

Bruidsboeket maken met groen


Ook hier geldt dat je kunt kiezen voor een traditioneel boeket met daarin een paar groene takken verwerkt of een boeket dat geheel bestaat uit blad.

Op zoek naar een bloemist?


Ga je zelf je bruidsboeket niet maken, kijk dan bij de professionele bloemisten. De professional kan advies geven over de opbouw en samenstelling van je bruidsboeket.

Geschreven door: Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation