Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsboeket bestellen… Waar & hoe?

Een bruidsboeket bestellen, hoe gaat dat precies? En waar moet je op letten? Als je al weet wat voor een trouwjurk je gaat dragen, kan je vast een moodboard maken van verschillende soorten bloemen die je mooi vindt. De bloemist helpt je dan verder!

Bruidsboeket met pioenrozen

Gewapend met je bloemenmoodboard kan je een bloemist of specialist in bruidsboeketten bezoeken. Samen bespreek je jouw wensen en bekijken jullie je jurk. Het bruidsboeket moet namelijk wel bij je jurk passen. Zo past bijvoorbeeld een witte bloem niet mooi bij een crèmekleurige jurk. En veel bruidjes vinden de lelie een erg mooie bloem, maar deze bloem bevat veel stuifmeel en dat krijg je bijna niet uit je kleding. Dat zou erg zonde zijn…

Bloemen uit het seizoen

Een bruidsboeket van pioenrozen is ook erg populair, maar deze bloemen zijn alleen verkrijgbaar in mei en juni. Als je per se pioenrozen in je boeket wil, dan moeten de bloemen worden geïmporteerd en daar betaal je weer een meerprijs voor.


Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidsboeket


Passend bruidsboeket

Het bruidsboeket kan je samenstellen zoals je zelf wil, zodat je zeker weet dat deze mooi bij je jurk past. Sommigen houden echter vast aan een oude traditie, waarbij de bruidegom het bruidsboeket uitzoekt en deze aan zijn bruid geeft op het moment dat hij haar op komt halen bij haar ouderlijk huis. Wanneer de bruidegom het boeket gaat uitzoeken, is het handig om iemand mee te nemen die weet hoe de jurk van de bruid eruit ziet of om een stukje stof van de jurk mee te nemen. Zo krijg je altijd een goede match!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation