Welke.nl

6 Tips voor het kiezen van een perfect trouwpak

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een perfect pak? Dan kun je wel wat advies gebruiken. Je trouwt tenslotte, als het goed is, maar één keer en wilt er op jouw speciale dag wel zo goed mogelijk uit zien. Daarom geven we je bij deze de 6 beste tips voor het kiezen van een trouwpak!

Kies de goede maat


Niks is erger dan een slechtzittend pak. Naast dat het simpelweg niet mooi staat, laat het je pak er ook nog eens goedkoop en slordig uit zien. Kies dus altijd voor een pak dat goed zit, en laat eventueel wat vermaken bij de kleermaker.

Durf te kiezen voor kleur


Bij je bruiloft zijn jij en je toekomstige partner natuurlijk het middelpunt. Durf dus te kiezen voor kleur in je trouwpak! Zo zijn onder andere donkerrood, grijs, blauw, donkergroen en wit weer eens wat anders dan een standaard zwart pak. Let er wel op dat je pak matcht met het thema en de themakleur van jullie bruiloft.

Houd rekening met het seizoen


Bij het kiezen van een pak is het belangrijk om rekening te houden met het seizoen waarin je trouwt. Zo passen bepaalde kleuren en stoffen beter bij een winterbruiloft dan bij een zomerbruiloft. Zo past een tweed pak beter bij de winter, terwijl je in de zomer zult stralen in bijvoorbeeld een mooi linnen pak.

Ontdek verschillende stoffen


De stof van je pak is erg belangrijk. Naast dat een bepaalde stof je pak een luxueuze uitstraling kan geven, is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed voelt in je pak. Probeer dus eens verschillende stoffen uit, en laat je hier over adviseren in de winkel.

Zorg voor de juiste accessoires


Een pak maak je natuurlijk helemaal af met de juiste accessoires. Kies voor een bijpassend overhemd, eventueel een stropdas en natuurlijk mooie schoenen. Daarnaast kan ook een chique horloge je look net dat beetje extra geven!

Begin op tijd met je zoektocht


Tot slot is het belangrijk om op tijd te beginnen met je zoektocht naar een perfect trouwpak. Neem dan ook de tijd om verschillende winkels of volledig ingerichte mancaves als die van Suitsatsea.nl af te struinen en verschillende pakken te passen. Daarnaast is het slim om je te laten adviseren door een eerlijke vriend. Twijfel je nog? Maak dan eens wat foto’s van jezelf in verschillende pakken. Dan kun je thuis, en eventueel met hulp van anderen, nog eens rustig kijken welk pak jou het beste staat.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation