Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

3 Tips voor het dragen van een horloge bij je bruidskostuum

Als de grote dag is aangebroken wil je er natuurlijk piekfijn uitzien. Je aanstaande vrouw weet waarschijnlijk al helemaal hoe zij voor de dag gaat komen. Nu ben jij aan de beurt. Met alleen een mooi pak red je het niet. Het juiste accessoire, zoals een horloge, maakt je outfit compleet. Daarom geven wij je 3 tips voor het dragen van een horloge bij jouw bruidskostuum.

1 | Houd het subtiel

Het is erg belangrijk dat je horloge niet de aandacht trekt. Het dient puur als accessoire en moet niet de overhand hebben. Je kostuum is uiteindelijk waar het om draait! Ga daarom voor een minimalistisch, simpel en onopvallend horloge. Draag geen horloge met een opvallend design of een opvallende kleur. Een modernistisch horloge zoals die van Movado is een mooi voorbeeld. Een mooi design en een goede kwaliteit, maar niet te groot of te opvallend.

2 | Draag het puur omdat het stijlvol is

Er zijn bepaalde ongeschreven regels over het dragen van accessoires tijdens je bruiloft. Volgens sommigen zou je geen horloge mogen dragen omdat het tijdens je trouwdag niet gepast is om de tijd in de gaten te houden. Volgens anderen is het juist weer een must omdat je er op en top uit hoort te zien op deze dag. Het is aan jezelf wat jij gepast vindt, maar zolang je hem puur draagt omdat het stijlvol is en je er dus niet constant op zit te kijken, moet het geen probleem zijn.

3 | Ga voor een leren band

Wij raden aan om een horloge te dragen met een leren band. Door een leren band zit het horloge niet alleen super comfortabel, hij kan hierdoor ook nog eens mooi gecombineerd worden met je leren schoenen. Ga dus niet voor een horloge met een stalen band, want dat geeft een te zakelijke uitstraling voor op een bruiloft.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation