Welke.nl

Jouw bruiloft, jouw stijl

Jouw bruiloft heeft ongetwijfeld een unieke stijl waar je wellicht al jaren over droomt. Je weet wat je wilt en stemt daar de keuze van je jurk en de bruidstaart op af. Een belangrijk aspect van jouw huwelijksdag is de decoratie van de trouwlocatie.

lees verder

Decoratie

Laat je inspireren

De leukste bruid en bruidegom stoel decoraties

Als het om decoraties gaat, zijn het de kleine details die je feest personaliseren en jouw bruiloft onvergetelijk maken. Zodra het cocktailuurtje ten einde is, ga je met de gasten naar de receptie, dus zorg ervoor dat jullie stoelen opvallen door die bruid en bruidegom stoelen met iets bijzonders te versieren.

Trouwen op een mooie paasdag

Onze winter was dit jaar nogal mild en de kans is groot dat het tijdens pasen best lekker weer is voor de tijd van het jaar. Een ideale dag voor een bruiloft... Met als thema natuurlijk pasen!

Heerlijk geurende lavendel-ideeën voor op je bruiloft

Ben je gek op lavendel? Lavendel is niet alleen een prachtige struik om te zien, de bloemen ruiken ook nog eens hartstikke lekker en je kunt lavendel op super veel verschillende manieren gebruiken. Ook op je bruiloft is lavende heel gemakkelijk te gebruiken, op meer leuke manieren dan je misschien denkt!

Hip: droogbloemen verwerken in je bruiloft styling

Droogbloemen zijn een tijd helemaal uit geweest, maar let op: ze zijn terug van weggeweest! Wil je de styling van jouw bruiloft helemaal van nu maken, kies dan voor een touch van droogbloemen.

Trouwlocatie: pop-up decoratie bij ceremonie

Pop-up is helemaal hot: de pop-up picknick, de pop-up wedding en nu ook de pop-up decoratie voor elk soort feestje. Snel opgezet en ook zo weer afgebroken, maar niet minder mooi of minder sfeervol. Pop-up decoratie is super handig voor je bruiloft!

Hang de kerstversiering vroeg op: je buren zijn er ook blij mee!

Wanneer is het tijd om je huis te versieren voor de feestdagen? Uit onderzoek blijkt dat je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen: de mensen van huizen die al vroeg sfeervol zijn versierd, worden door anderen als vriendelijk en gastvrij gezien.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation