Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Rozen.nl Specialist in het verkopen van online rozen en rozenblaadjes

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rozen.nl Vraag informatie aan
Dhr. Martin Wubben
Dijkweg 66
2675 AE Honselersdijk

Huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek is een van de eerste spannende en grote momenten op de route naar de uiteindelijke B-Day. Onze verse rozenblaadjes worden regelmatig gebruikt om het aanzaak een extra dimensie te geven. Op allerlei manieren kunnen ze worden ingezet. Denk aan een groot hart op het bovendek van SS Rotterdam, of een pad van blaadjes in de gehuurde suite, met brandende kaarsjes. Wat te denken van een groot hart wat je vanuit de lucht goed kan zien, en waar je met een tandemsprong precies midden in kan landen. Zo maar een kleine greep uit de projecten waar onze rode rozenblaadjes een mooie bijrol speelden. 

Rozenblaadjes

Ook voor de huwelijksvoltrekking is het heel gaaf om een mooi pad van rozenblaadjes te maken waar de bruid overheen loopt als ze onderweg is naar de bruidegom. Kortom, vul het maar in, er zijn voldoende manieren te bedenken om op een mooie manier onze rozenblaadjes in te zetten.

Behalve rozenblaadjes kan je natuurlijk wel nagaan dat wij van rozen.nl alles op het gebied van rozen kunnen leveren. In allerlei kleuren die zo speciaal zijn voor een huwelijk kunnen wij jullie volledig ontzorgen. Moet er gipskruid bij, of allerlei soorten groen, je zegt het maar. 

Bloemwerk verzorgen

Verder hebben we een stuk of 4 a 5 prima free-lance bloemisten in ons netwerk die in staat zijn om het mooiste bloemwerk te verzorgen. Alles vrijblijvend natuurlijk. Een aantal van hen hebben internationale ervaring en jaren ervaring. Vraag ons gewoon naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeanine

Op 11 sep 2023

Had een spoedbestelling voor 50 rozen en via WhatsApp contact gezocht en alles werd gelijk geregeld om dit voor elkaar te krijgen. Service met een hoofdletter S! Nogmaals bedankt. Ontvanger was er erg blij mee! Mooie bos rozen!

Marjan

Op 11 sep 2023

Ik vindt rozen.nl een superbedrijf en ze hebben ook goede en mooie artikelen en ook mooie rozen in allemaal verschillende kleuren super mooi

Hillie

Op 11 sep 2023

Ik had een vraag over de levering van de rozenblaadjes, ik stuur een apje en ik krijg gelijk een reactie, heel netjes. Ik had rozenblaadjes in de kleuren wit, roze en peach besteld voor het gooien over bruidspaar en het zag er prachtig mooi uit. De blaadjes had ik donderdag binnen en zaterdag gebruikt en zagen er nog heel mooi uit.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation