Nieuwe bruiloftstrends: go digital en non-traditioneel

Elk jaar maken we steeds meer gebruik van digitale producten. We zijn online, volgen, liken, bekijken en leren enorm veel op het internet. Ook je bruiloft kun je grotendeels digitaal voorbereiden. De traditionele huwelijksetiquette maakt plaats voor het gemak van digitale uitnodigingen en planningen.

Digitale bruiloftsuitnodigingen en save the dates


Het sturen van bruiloftsuitnodigingen is hartstikke leuk, maar kost ook handen vol geld. Een digitale uitnodiging is niet alleen veel goedkoper, maar ook veel gemakkelijker. Je kunt veel beter zien wie je al een uitnodiging hebt gestuurd en wie er al gereageerd heeft. In een overzicht die je direct wie er op je bruiloft komt en wie niet en wie er nog moet antwoorden. Mis je nog iemand? Geen probleem, je kunt zo een identieke uitnodiging er achteraan sturen. Wil je toch een gedrukte uitnodiging, bijvoorbeeld voor in het plakboek of voor de oudere gasten die nog niet zo digitaal zijn ingesteld? Dan kun je deze gewoon uitprinten of uitknippen en versturen. Kijk maar eens op de website van Paperless Post, daar kun je prachtige digitale uitnodigingen uitzoeken.

Non-traditionele trouwlocatie


Bij een traditionele bruiloft verwacht iedereen een plechtige huwelijkssluiting op een officiële trouwlocatie. Je hebt natuurlijk ook een officiële trouwlocatie nodig, omdat je anders niet officieel getrouwd bent, maar dat betekent niet dat je niet kunt mixen met je trouwlocaties. Verzin een verrassende plek om je huwelijk te vieren, bijvoorbeeld onder een oude spoorbrug of in een kunststudio. Een plaatselijke wijnbar of een distilleerderij kan ook een prachtige plek zijn voor een huwelijksfeest. Of een muur die beschilderd is met graffiti. Denk aan een mooie fotolocatie en maak daar je trouwlocatie van. Weddingplanners kunnen je helpen bij het vinden of maken van de perfecte trouwlocatie.

Sanne van Bortel


Trouwen in een luchtballon


Love is in the air was nog nooit zo letterlijk! Trouwen in een vliegtuig, op een boot, onder water of zelfs onder de grond; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er trouwen. En je kunt nu zelfs trouwen in de lucht, namelijk trouwen in een Luchtballon LEES MEER...
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation