Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De top 3 trouwtrends van 2022!

Benieuwd wat de nieuwste bruiloft trends zijn? Die gaan wij je vertellen in dit blogartikel. Een tipje van de sluier: trouwen in het buitenland, een groot feest geven of juist een lieve, intieme bruiloft vieren.


Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland was al jarenlang populair, en voor vele bruidsparen een droom. Maar nu alle maatregelen rondom corona weg lijken te trekken, kiezen veel stelletjes voor een bruiloft buiten onze landsgrenzen. We snakken naar cultuur en vakantie. Even weg uit Nederland. Heel begrijpelijk! Trouwen in het buitenland blijft super romantisch. Je kunt het direct combineren met je huwelijksreis, dus het kan ook nog eens heel praktisch uitpakken.

Hebben jullie ook plannen om de bruiloft naar het buitenland te verplaatsen? Bekijk eens onze blogartikelen over buitenlandse bruiloft of vraag meer informatie bij één van onze weddingplanners die gespecialiseerd zijn in buitenlandse bruiloften.Groot feest geven

Naar een groot feest gaan, wie wil dat zo onderhand niet? Het is lang geleden dat we een goed feestje konden vieren en daarom zien we een opvallende stijging in bruidsparen die flink uitpakken tijdens het avondfeest. Meerdere vormen van entertainment, vuurwerk, dansen tot in de vroege uurtjes... Een festival is er niks bij. Wij zeggen, laat maar komen die knalfuifjes!Intieme bruiloft vieren

Daartegenover zien we ook een andere trend opkomen: de kleine, intieme bruiloft. Super gezellig met je liefste vrienden en familie. Een groot voordeel is dat je als bruidspaar de tijd krijgt om iedereen te spreken op de bruiloft. Bij een heel groot gastenaantal gaat dat vrij lastig. Een intieme bruiloft heeft een des te romantischer karakter.

Waar ga jij voor, het buitenland, een groots feest of klein en fijn? Wat je ook kiest, wij kunnen je helpen met inspiratie opdoen en informatie verzamelen. Op onze website vind je tal van artikelen en professionals die je bij jouw bruiloft kunnen helpen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation