Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Something blue...

Something old, something new... Wie kent de uitspraak niet? Zo'n oud gezegde is natuurlijk hartstikke mooi, maar wie durft er echt in het blauw te trouwen? Wit is en blijft toch traditioneel en daarnaast gewoon erg mooi. Je kunt ook in het wit trouwen, en de rest van het feest in prachtig blauw vieren.

Liesbeth en Maarten hebben zich volledig uitgeleefd met het something blue-aspect van het gezegde

Ze zijn getrouwd in het Dordrecht Stadhuis en Bellevue Groothoofd en hebben met hun blauwe bruiloft een prachtige originele trouwdag gevierd.

* Zij hebben een prachtige kleur blauw regelmatig in voorwerpen en kleding terug laten komen, zonder dat het overheersend werd.
* Bij hun trouwdag gaat het vooral om de details.
* Ook hun initialen hebben ze op verschillende voorwerpen laten drukken en borduren in de kleur blauw.
* De trouwauto kan natuurlijk niet achterblijven.

Liesbeth heeft een korte, subtiel blauwkleurige jurk met details. Klassiek en elegant, en dankzij de blauwe schoenen van Maarten worden ze echt een stel. Als je een enorme Apple-fan bent, moet je dit natuurlijk gewoon laten doorvoeren in je bruiloft. Wederom: niet te overheersend, natuurlijk.

Vooral in de zomer, met bijvoorbeeld witte bloemen (of een andere rustige kleur) op de achtergrond, is deze blauwtint heel erg mooi en mengt die mooi met de omgeving. Wees creatief, een blauwe kleur hoeft niet beperkt te blijven tot de kleding en andere stoffen op de bruiloft. Ook de drankjes en de hapjes kunnen blauw zijn!

Ook bedank- en menukaartjes kunnen gedeeltelijk blauw zijn. Eigenlijk geldt overal dat je een goede verhouding moet vinden: te veel blauw of te hard blauw overheerst en dat is niet zo mooi. De bruid zelf moet altijd in de spotlight staan!

Eindelijk een eetbare Apple!

Persoonlijke berichtjes aan je gasten, overal op de trouwlocatie verstopt, zijn zeer geschikt voor een eigen stijl. Zo kunnen de gasten ook iets mee naar huis nemen wat ze doet denken aan die ene speciale bruiloft.

De stoelen voor het bruidspaar zien er altijd meer bijzonder uit dan de gewone stoelen. Dit zijn niet de echte trouwringen van Maarten en Liesbeth, hoor. Maar voor de echte fans wel een erg leuk idee!

Erg creatief idee: de initialen van je bruidegom en jezelf, in de kleur van jullie thema. Daar kun je op ontzettend veel manieren leuke foto's mee maken. Bovendien is het erg persoonlijk.

Wie zegt dat kerkboekjes saai en onpersoonlijk zijn?

Het is al een iets ouder idee, maar dat maakt het niet minder leuk: met steentjes of een stift op de onderkant van je schoenen schrijven. Teksten zoals 'Ido' of 'She's mine' (bij hem) zijn erg populair. Een foto om aan je muur te hangen, die direct de herinneringen aan jullie blauwe bruiloft omhoog brengt.

Qua bruidsboeket is het beter om een rustige kleur te kiezen als de rest van de bruiloft een themakleur heeft.

Met dank aan Jo-Anne van der Lelij-Plomp, www.wedspiration.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation