Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Puur natuur!

Met een groene bruiloft wordt meestal een milieubewuste bruiloft bedoeld, vaak vindt de bruiloft ook plaats in het bos of op een andere plek in de natuur. Maar groen kun je ook letterlijk als kleurthema nemen. Groen is een heerlijke frisse en gezonde kleur en dat levert hartstikke mooie foto’s op!

Natuurlijk hoef je niet in een groene jurk te trouwen, al zijn er prachtige groene trouwjurken te koop. Groene details geven een natuurlijke en originele sfeer.

Decoraties kunnen ook in felle kleuren aanwezig zijn, zo voorkom je dat groen de overhand neemt. De felle kleuren matchen prima met groen, zolang de kleurvlakken niet te groot en te overheersend zijn.

Kleine figuurtjes van origami staan op deze bruiloft erg vrolijk!


Er zijn, net zoals bij elke kleurstaal, ontzettend veel variaties in groen. Wanneer je meerdere groentinten combineert, kun je het beste allerlei zachte tinten groen combineren of één harde kleur met voor de rest zachte kleuren.

Zelf decoraties maken is hartstikke leuk, zoals hartjes haken of origami vouwen. Denk  echter ook eens aan spullen die je al in huis hebt die je ook kunt omtoveren tot decoraties, zoals de wijnflessen hierboven.

De boeketten van de bruidsmeisjes hebben elk een eigen thema, maar de kleur groen blijft (subtiel) terugkomen.

Dit bruidspaar heeft de figuurtjes boven op de taart speciaal laten maken: ze zien er precies zo uit als het bruidspaar.


Een persoonlijk kaartje voor elke gast, zo heeft iedereen iets speciaals. Door het groene lintje hebben ze een aandenken aan deze green wedding.

Het zijn de details die je trouwdag groot maken.

Let op de vlinderdas, de ring en het boeket van de bruid.

Een prachtig en origineel boeket, met een persoonlijke touch door de initialen van de bruid en bruidegom.


Ze zijn niet altijd zichtbaar, maar schoenen zijn erg geschikt om aan te passen aan het thema op je bruiloft.

Een knalgroene zonnebril zou normaal misschien wat gek staan, maar nu past het perfect! Zelfs de rijst is groen... zo zie je maar weer, details!

De bruidsmeisjes kunnen in verschillende tinten groen gestoken worden, wat zorgt voor een prachtig palet.

Met dank aan Jen Campell

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation