Trouwen met Pasen

De paasbruiloft... Weer zo'n thema waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Hoe maak je van jouw bruiloft een echte paasbruiloft? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Lees het allemaal in dit artikel!

Paaskleuren op je bruiloft


Bij Pasen denken we aan lente, nieuw leven in de natuur, vrolijke kleuren en natuurlijk paaseitjes. Eigenlijk kun je alles gebruiken wat je in de winkels ziet verschijnen omtrent Pasen. Qua kleuren mogen geel en groen echt niet ontbreken. Verder speel je natuurlijk met veel pasteltinten en andere schattige kleuren.Deze kleuren zijn tevens toepasbaar op de bloemen op jullie bruiloft. Vermijd veel felle kleuren en ga voor de zachtere opties. Eventueel kan je hier en daar kleine, pluizige kuikentjes op een stokje tussen de bloemen steken. Ook paastakken zijn een prachtige aanvulling op je thema. Ga je samen lunchen met de bruiloftsgasten? Laat dan een prachtige paastafel indekken.


Thema Pasen met trouwen


Pasen is niet alleen een ideaal thema, het is ook nog eens hartstikke leuk voor de aanwezige kinderen op de bruiloft. Denk aan eieren beschilderen en zoeken waarmee de kinderen wel even zoet zijn. Zorg dat er iemand is die de kinderen begeleidt, zodat de activiteiten van de kinderen en de activiteiten van de volwassenen niet door elkaar lopen. Het is natuurlijk wel jullie bruiloft en geen kinderfeestje. Op de knutseltafel kunnen ze naast eieren beschilderen ook kleuren en tekenen of een knutselwerkje maken voor jullie bruiloft.

Trouwlocatie boeken tijdens Pasen


Geloof het of niet, maar een locatie boeken tijdens Pasen is niet altijd gemakkelijk. Elke feestdag is een gewilde datum om op te trouwen. Een hele vroege reservering is dus aan te raden. De trouwlocatie denkt graag met je mee om jouw paasbruiloft nog unieker aan te kleden. Veel plezier!

Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation