Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen met Pasen

De paasbruiloft... Weer zo'n thema waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Hoe maak je van jouw bruiloft een echte paasbruiloft? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Lees het allemaal in dit artikel!

Paaskleuren op je bruiloft

Bij Pasen denken we aan lente, nieuw leven in de natuur, vrolijke kleuren en natuurlijk paaseitjes. Eigenlijk kun je alles gebruiken wat je in de winkels ziet verschijnen omtrent Pasen.


Lees ook Lekkere & leuke paas knutsel brunch ideeën



Qua kleuren mogen geel en groen echt niet ontbreken

Verder speel je natuurlijk met veel pasteltinten en andere schattige kleuren. Deze kleuren zijn tevens toepasbaar op de bloemen op jullie bruiloft. Vermijd veel felle kleuren en ga voor de zachtere opties.

Eventueel kan je hier en daar kleine, pluizige kuikentjes op een stokje tussen de bloemen steken

Ook paastakken zijn een prachtige aanvulling op je thema. Ga je samen lunchen met de bruiloftsgasten? Laat dan een prachtige paastafel indekken.


Lees ook Trouwen op een mooie paasdag


Thema Pasen met trouwen

Pasen is niet alleen een ideaal thema, het is ook nog eens hartstikke leuk voor de aanwezige kinderen op de bruiloft. Denk aan eieren beschilderen en zoeken waarmee de kinderen wel even zoet zijn.


Zorg dat er iemand is die de kinderen begeleidt, zodat de activiteiten van de kinderen en de activiteiten van de volwassenen niet door elkaar lopen. Het is natuurlijk wel jullie bruiloft en geen kinderfeestje. Op de knutseltafel kunnen ze naast eieren beschilderen ook kleuren en tekenen of een knutselwerkje maken voor jullie bruiloft.


Lees ook Trouwen op een feestdag? Lees de voor- en nadelen


Trouwlocatie boeken tijdens Pasen

Geloof het of niet, maar een locatie boeken tijdens Pasen is niet altijd gemakkelijk. Elke feestdag is een gewilde datum om op te trouwen. Een hele vroege reservering is dus aan te raden. De trouwlocatie denkt graag met je mee om jouw paasbruiloft nog unieker aan te kleden. Veel plezier!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation