Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen op een mooie paasdag

Onze winter was dit jaar nogal mild en de kans is groot dat het tijdens pasen best lekker weer is voor de tijd van het jaar. Een ideale dag voor een bruiloft... Met als thema natuurlijk pasen!

Themabruiloft pasen


Als je gaat trouwen op eerste of tweede paasdag is het niet lastig om een thema te bedenken voor je bruiloft.


Met als thema pasen heb je eigenlijk alles al in kannen en kruiken: de kinderen kunnen eieren gaan schilderen en later gaan zoeken, iedereen geniet samen van een heerlijke brunch en het eieren tikken zorgt voor hilarische momenten tussen de gasten. Vermaak en eten is helemaal geregeld!

Pastelkleuren op je bruiloft


Ook de decoratie is eigenlijk al verzorgd tijdens pasen. Mooie versierde takken, schattige decoratie kuikentjes en eitjes, allerlei prachtige pastelkleuren op de paastafel. Leuke strikjes en als je geluk hebt steken de eerste bloesems hun kopjes al uit de grond. Decoratie van de natuur! En alsof dat nog niet genoeg was, heb je altijd nog de beschilderde eieren van de kinderen die je ergens mooi kan uitstallen. Niet alleen mooi, maar ook nog eens super schattig. En de kinderen zullen blaken van trots wanneer ze hun eieren zien liggen!

Thema activiteiten op de bruiloft


Tijdens pasen zijn er een heleboel leuke activiteiten te doen. Je gaat gezellig met je familie brunchen met eitje tikken, eieren schilderen en zoeken met je kinderen, winkelen of gewoon lekker thuis chocolade paashazen eten. Dit kan je allemaal ook op je bruiloft doen, maar dan met al je gasten! Eieren zoeken wordt pas echt leuk als je het met een tiental aan kinderen doet in plaats van alleen met je eigen kroost. De fleurige kleuren van de chocolade paaseitjes zorgen al voor een groot deel van de decoratie van jouw bruiloft. Ook de paastafel pronkt op een mooie plek in de zaal. Dat is nog eens een bijzondere paasdag!

Sanne van Bortel


Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation