Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jouw liefdeshoroscoop voor 2018


Word je dit jaar verliefd? Kan je een huwelijksaanzoek verwachten? Ontmoet je een nieuwe partner of krijgt jouw relatie misschien wel een tweede kans? Krijg je een liefdesbaby dit jaar? In de liefdeshoroscoop van 2018 kom je erachter!

Liefdeshoroscoop ram

De sterren beïnvloeden je op erotisch gebied. Als je naar je partner kijkt, voel je al kriebels. Deze gunstige omstandigheden leiden tot meer intensiteit in je relatie. Dankzij je creativiteit weet je altijd te scoren, maar je weet dat jouw man meer wil dan alleen seks. Trek eens sexy lingerie aan. Binnenkort wordt jullie relatie naar een nieuw niveau getild. Jullie zijn dol op elkaar en willen dit graag bezegelen.

Liefdeshoroscoop stier

De herinneringen van je affaire staan scherp op je netvlies gebrand. Jij gaat liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit, maar hebt daarbij wel sensualiteit en persoonlijke aandacht nodig. De komende weken zijn geladen met seksuele spanning. Je wordt steeds beter in verleiden en dat kan een fantastisch avontuur worden, maar verpest dit niet voor jezelf. Je gaat jezelf dit jaar vol in het leven storten en je geluk beproeven.

Liefdeshoroscoop tweelingen

Je blijft niet lang in een statische relatie, en dat is niet erg. Je geur en ogen zijn betoverend, iedereen valt voor je sexappeal. Je komt er binnenkort achter dat je een lange tijd iets belangrijks hebt verwaarloosd, namelijk de kunst van het verleiden. Je bloeit op seksueel gebied. Dit jaar wordt jouw glorietijd. Het is tijd voor een nieuw begin.

Liefdeshoroscoop kreeft

Je durft aan jezelf niet te bekennen dat die romantische wandelingen en verleidelijk oogcontact achterwege mogen blijven. Je snijdt namelijk liever direct de kern van de zaak aan. Door een aantal beloftes te doen los je problemen in de relationele sfeer op, maar dit is niet permanent. Komende weken heb je geen negatieve gedachten meer. Seksualiteit is een belangrijke factor om je relatie hechter te maken.

Liefdeshoroscoop leeuw

Je bent van het snelle werk, mentaal en fysiek, maar je moet verder kijken dan vandaag. Je relatie is hier trouwens niet bij gebaat. Je bent enorm erotisch als je de geschikte partner hebt gevonden. Je charmes werken, door je lichaamstaal trek je de aandacht van veel bewonderaars. Laat jezelf gaan, laat niets je afremmen en sleep je partner hierin mee of laat los.

Liefdeshoroscoop maagd

Breng je partner in de mood. Een etentje bij kaarslicht, halverwege laat je jouw verleidingskunsten in de vrije loop. Je trekt je nergens iets van aan en bent in de ban van de liefde. Vermijd sentimentele uitingen en liefkozingen. Ga voor passie en stoere woorden. De komende tijd wordt het erg heet in je relatie.

Liefdeshoroscoop weegschaal

Een streling langs de rug van je partner, een plotselinge striptease, sexy bewegingen met je lichaam... Je partner wordt helemaal gek van je. Jullie zijn beide vaak opgewonden. Je bent wispelturig en daarmee trek je de aandacht van meer dan één potentiële partners. Je verliest jezelf in een stroom bedwelmende situaties. Aan het eind van dit jaar staat je een verrassing te wachten.

Liefdeshoroscoop schorpioen

Je voelt je verhit, al je zintuigen staan op scherp en je bent extreem alert. Je komt erachter dat de wereld vol hebzuchtige, genotzuchtige en uitdagende mensen zit. Seks wordt steeds belangrijker voor je. Vergeet niet dat hierbij ook liefde en verbondenheid hoort. Aan een eigen gezin ben je nog niet toe. Laat je lekker verleiden, je hebt er zin in.

Liefdeshoroscoop boogschutter

Dit jaar leer je een nieuwe partner kennen, aan wie je de meest intieme gevoelens toevertrouwt. Met jullie sensuele uitstraling trekken jullie veel aandacht en hierdoor krijg je veel nieuwe contacten. Een frisse start op relationeel gebied. Op erotisch gebied zijn jullie nog verlegen, je weet soms niet waar je heen moet met je belangstelling voor erotiek en daardoor voelt het soms een beetje kil. Een leuke date brengt je weer in de stemming.

Liefdeshoroscoop steenbok

Veel mannen smachten naar je. Ze hangen soms letterlijk aan je lippen; vergeet je grenzen niet. Zoek bevestiging van je partner, ook op erotisch gebied. Je hebt alles in huis om een geweldige partner te zijn. Trek je dus niet terug, je hebt bepaalde behoeften waar je goed op moet letten. Kus veel en wees sensueel. Zorg dat je er voor elkaar bent, lichamelijk en geestelijk.

Liefdeshoroscoop waterman

Een mysterie houdt je heel lang bezig, ondertussen doe je aan geheelonthouding. Als je vrijgezel bent, betekent dit dat je seksuele uitstraling mijlenver reikt terwijl je zo onschuldig eruit ziet. Je geniet enorm van muziek. De eerste kus met een nieuwe partner is net zo fantastisch als de muziek in je oren. Samen dansen jullie ritmisch en gaan jullie helemaal in elkaar op.

Liefdeshoroscoop vissen

Op aanraden van een goede vriendin heb je kennis gemaakt met erotische spelletjes en daardoor ook meer lust. Door jouw nieuwe gevoelens verdwijnt de man in je leven uit beeld... Je moet eraan werken om je negatieve gedachten kwijt te raken. Als dat is gelukt, ben je toe aan nieuwe liefde. Vergeet niet van tijd tot tijd te relaxen, neem een heerlijk bad of laat je masseren. Jouw tijd komt dit jaar.

Sanne van Bortel


Trouwjurk shoppen op basis van sterrenbeeld

Wie neem je mee trouwjurk shoppen? Als je rekening houdt met wat de sterren zeggen, heb je een shopbuddy for life. Welk sterrenbeeld past het beste bij jouw sterrenbeeld op het gebied van shoppen? LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation