Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwjurk shoppen op basis van sterrenbeeld

Wie neem je mee trouwjurk shoppen? Als je rekening houdt met wat de sterren zeggen, heb je een shopbuddy for life. Welk sterrenbeeld past het beste bij jouw sterrenbeeld op het gebied van shoppen?

Bruidsjurk kopen Ram en Boogschutter

Ram en Boogschutter zijn beide vuursterrenbeelden; ze zijn spontaan, enthousiast en zelfvoorzienend. Rammen zetten vaak dingen in beweging en Boogschutters zijn flexibel en meegaand. De Boogschutter past zich dus gemakkelijker aan. Beide sterrenbeelden willen graag van alles zien en meemaken, dus je zult heel wat trouwjurken passen voor je er één kiest! Pas wel op dat je als Boogschutter echt kiest wat je zelf mooi vindt, en laat je niet meeslepen door de Ram.

Stier en Kreeft samen shoppen

Als je een Stier bent, kan je het beste gaan shoppen met een Kreeft en vice versa. Dan hebben jullie de meeste lol. Stieren houden van comfort, luxe en lekker eten en doen het rustig aan. Een dagje trouwjurk shoppen gaat dus sowieso gepaard met een dineetje of goede lunch en de trouwaccessoires worden er direct bijgekocht.

Bruidsjurk shoppen met Waterman en Tweelingen

Beide sterrenbeelden zijn actief en leren graag nieuwe dingen. Shoppen met deze twee betekent een flinke hike; alle winkels worden bezocht binnen een recordtempo. Watermannen hebben een goed idee van wat ze willen en Tweelingen zijn erg meegaand. Tweelingen worden vaak op sleeptouw genomen door Watermannen en leren daardoor veel nieuwe dingen kennen.

Leeuw en Weegschaal als shopbuddy’s

Zowel Leeuwen als Weegschalen genieten van het leven en alles wat ’t te bieden heeft. Leeuwen houden van luxe hotspots waar het bruist van het leven. Ze entertainen graag, net zoals Weegschalen. Weegschalen zijn beter in plannen, dus samen maken ze een mooie match om de perfecte bruidsjurk te vinden.

Maagd en Steenbok

Deze twee zijn beiden erg georganiseerd. Samen shoppen kunnen ze als de beste, omdat ze een uitgestippeld plan hebben en erg punctueel zijn. Ze missen niks en weten alles. Een sale missen met één van deze twee sterrenbeelden is onmogelijk. Voor een georganiseerde dag shoppen ga je met deze twee op pad!

Schorpioen en Vissen

Als twee handen op één buik, dat zijn Schorpioen en Vissen. Ze zijn geïnteresseerd in dezelfde dingen en hoewel Schorpioenen vaak dominant zijn, gaan Vissen daar goed mee om. Soms is de Schorpioen wat koppig, maar Vissen zijn flexibel en zorgen dat alles soepel verloopt.

Tekst: Sanne van Bortel


Volgens je sterrenbeeld trouw je deze man

Vraag je je wel eens af welke man de sterren voor je in gedachten hebben? Jouw sterrenbeeld kan je veel vertellen over het karakter van de man waarmee je waarschijnlijk gaat trouwen en welke goed bij jouw karakter past. LEES MEER...


Kies je trouwdatum aan de hand van de sterren

Als je niets aan het toeval over wilt laten op je trouwdag, kun je de Astrologische stand van de sterren mee laten wegen in de keuze van je trouwdatum. De planeet Venus speelt een belangrijke rol in de liefde. LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation